umutluanneadayi Anneolsamkeske 12 de kıza benziyor dedi doktor 13 de erkek gibi dedi başka doktor 14de özele gittim kız dedi 15te tekrar gittim özele kız dedi yani kızım oluyor 🥲
Anneolsamkeske umutluanneadayi 27. Haftada degiseni de duydum 😪 hayırlisi olsun sağlıkla gelsinler ins
Dilekylmaz Eda42_ ben de aralıkta başlıcaktım tüp bebeğe ben de yeni öğrendim beta takip ediyorum 4+4 şuan iki gün önce betam 18 di hem düşük çıkmasından hem de önceden iki kimyasal yaşadım oyüzden korku var rabbim bize de nasip etsin sağlıklı olduğunu görmeyi
Eda42_ Dilekylmaz Amin amin inşallah rabbim bize nasip etti şükür herşeyde en güzel haliyle Yolunda gitsin inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
KurabiyeninAnnesi123 Eda42_ doktorum 9. Haftaya kdr bekledi canm kese boştu betaya bakti beta düşünce boş gebelik oldugunu kesinleştirdi bekletmeden aldi kürtaja
Erkekannesiiiii Eda42_ canım benim bebek 10 haftalık ti öğrendiğimde hiç bı hamilelik belirtisi yoktu eşin supelendigi için test yapmıştım yani boş gebelik olmaz normal belirti hissetmmemen
Gelecekdeki_Anne Eda42_ Benımde oyleydı diyordum çok rahatım bu mu zor hamilelik diye tam 6 haftama bastım mıde bulantısından bişey yemiyorum kusuyorum 🥴 çorba ile beslenıyorum😮💨 çubuk kırakernan
Eda42_ Gelecekdeki_Anne Demek ki kişiden kişiye hamilelik de değişiyor inşallah çabuk geçer mide bulantısı