Rabia98 Hummeyyra acaba geçen senede böyle bi kural var mıydı bu sene yeni mi başladı bilemiyorum 4 sene önce yine burada doğum yaptım ozaman kendim süslemiştim hiç sorun olmamıştı
Smbemdy @“Rabia98”#p348017215sene once dogum.ucretinin icindeydi kapi susu ve yastik vermislerdi birde foto cekimi ucretin icindeydi. Cok abarti birsey yapmayacaksaniz kendiniz koyabilirsiniz bence kapi susu koyulabilir herkes kendisi
Gmztrn Rabia98 herkes kendisi kapı süsünü vs takıyormuş. Ayaklı balon standı vs koyanda var. Bende öyle yapacağım .onların süslemesi çok kötü çünkü ve gereksiz pahalı
Rabia98 Gmztrn bende öyle yapmayı düşünüyorum ama gelip sökme durumu falan olur mu takanlara birsey demişler mi acaba
hanlnim Rabia98 eylülde doğum yaptım, süslemeye izin vermediler bizde ilk çocuk diye kapıya tül ve yanlarına balon seçtik. Kapıya asacağımız isimli kapı süsünü kendimiz dışardan götürdük taktık böyle olunca sorun yaşamadık. Fotoğraf çekimi dahildi.
Gmztrn Rabia98 4 ay önce bi yakınım doğum yaptı kapı süsünü takmış sadece içeriye zaten karışmıyorlarmış süsleme için. Gelip söken vs olmamış.
Gmztrn Rabia98 rica ederim. Benimde dogumum aralıkta nasipse bende öyle yapacağım. Sizin doğum ne zaman bilmiyorum ama yine bilgi veririm.
Sydaglsen Rabia98 niye imza attınız ki baya avlamışlar sizi bana da öyle demişlerdi hiç bi şeye imza atmadım kimseyle konuşmadım odama çıktık eşim süsümüzü taktı kimse de bi şey demedi. İmza attığınız için sorun yaşar mısınız bilmiyorum 3 ay önce doğum yaptım
Rabia98 Sydaglsen eşim yatış işlemlerini yaparken attırmıslar ve Buda bi uygulamaymış ben yanında değildim aslında bende söyledim niye imzaladın diye
Sydaglsen Rabia98 ben normal doğum yaptım ama öncesinde de bi imza durumu olmadı o yüzden acilden girip doğum sonrası odaya geçtik süsümüzü taktık bununla alakalı hiç bi şey demedi kimse