Merve_kucuk Melekkaratas16 25 yaşındayım Kahramanmaraş’ta yaşıyorum. Tahmini doğum 15 haziranı gösteriyor. Salı günü kontrole gittiğim de doktor tahmin de bulunmadı. Artık aralık sonu gittiğim de inşallah 🙏🏻
Melekkaratas16 dygsss evet aşı falan olunuyor Muş bende ayın 9 da randevum var o sıra açtırmayı düşünüyorum inşallah
Nisaarc Benimde ikinci gebeliğim 4 yaşında oğlum var 7 haftalık bir bebeğim var 19 temmuz gösteriyor ama erkene geçiyor genellikle bu biraz ağır geçiyor midem bulanıyor herşeyden😏
Melekkaratas16 Nisaarc benimde 7 hafdam ama hiç mide bulantısı yaşamadım şimdiye kadar ama ilerki aylarda olur bence sadece sürekli hep uykum geliyor yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi
Pamuk623 Melekkaratas16 Onların sizi araması gerekiyordu kayıt için çünkü beni arayıp kendileri çağırmıştı ama hastaneye kontrole gittiysenız sisteme giriş yapmışlardır. Bende 13+5 haftalığım ikinci gebeliğim hazıran 2 görünüyor 😊 konyadayım
Nacyax Melekkaratas16 bizde 11+6 yız uygulamaya göre 16 haziran görünüyor 25 yaşındayım ilk gebeliğim İstanbul’da oturuyorum 🥰🥰
Dilaraa0740 Melekkaratas16 benimki de temmuz sonu görünüyor 1 oğlum var Haziran doğumlu bakalm inşallah kızim olur birde hayırlısıyla