2prensesannesiiii döngünün kaçıncı günüydü inanın ki bilmiyorum 😂 uygulamadan bakayım bir bulabilirsem. Bende 18 Nisan’da adet olmuştum Haziran’da falan test yaptım negatif kan verdim daha sonraları negatif, bende pcos vardı dedim kesin yine duzensizlestim tayinle gideceğimiz ilde doktor bulup giderim dedim. O ara taşınma telasindaydik ev tasiyorduk çok yogundum. Sonra temmuz ayı geldi hala adet olmadım ama bende kasik ağrısı arada bir keskin sancılar beyaz kremsi akıntı falan geliyor. Benim adet belirtilerim de böyle. Genelde en geç 4-5 güne adet olurum öyle olunca. Ee baktım 10 gün geçmiş üzerinden hala adet olmadım. Daha sonra gorumcemin ısrarıyla test aldık. Ben nasil olsa negatif diye Yolda gelirken kola içtim eve geldim testi yaptım. Kaset testti. Bir baktık çift çizgi şok olduk. 2 gün sonra kan verdim 4000 çıktı kan sonucunu görene kadar inanmamıştık 😄😄 haziranın son haftalarında yumurtlama görmüşüm hamile kalmışım. Doktora gittiğimde sata göre 12 haftalık muayenede vajinalde çok zor kese gördü 4 haftalıkmıştı
Baktım şimdi de döngünün 84. Günü testte pozitif görmüşüm