Eslem2112 ezgickm en düşük senin cnm Meltemanneolsun benimde öyle canım kizimda taşıniyordum baya ağır taşıdım yatak döşek yıkadım baya ağır t işler yaptim ikinci çocuğumda da dolorex bide antibiyotik Baya kullanddim çok şükür bı sıkıntı olmadı
1kopek1bebek Eslem2112 bende reglimin geciktiğinin 3. Günü sabah 6 da ne hikmetse uyandığım için hazır uyanmışken test yapım bari diyip pozitifi görmüştüm. Ertesi gün kan verdim 515 beta dünyalar benim oldu🥰
Meltemanneolsun Eslem2112 ben de işte yerleştir yıka kaldır eğil kalk bir sürü iş bı sikinti gözükmüyor şimdilik Allah korusun yine de gozukmesin zaten
Adz Ebru387 bende 7 gün gecikme ile 12000 lerde öğrendim.ilk öğrendiğim doktor 4-5 haftalık dedi kese gördü, kendi doktoruma pazartesi gideceğim ama değer yüksek geliyor çok duymadım normalmiymiş sizin haftanız benden daha fazla suan
Nazerd Eslem2112 ben 1.29 öğrendim göz alerjim olmuştu doktor ilaç vermişti gidınce hastalandım orada kan verdım beta öyle çıkınca doktor ilacları beklet dedi 2gun sonra 48 oldu böyle böyle arttı suan 30 haftalık olduk 🙏
Dilaraa0740 Eslem2112 ilk oğlumu 8460 la öğrendim 5+4 haftalikti Şuan hamileyim 873 beta kaç haftalık bilmiyorum 🥺