Nessee34 Bercemt27 hayır tabiki bi kaç gundur sureklı uyku ıstegım oluyordu ruyamda da bebek goruyordum adet gunum olmasına ragmen sadece adet sancım vardı bende adet olmam gereken gunde test yaptım pozitif cıktı kan verdım 650 cıkmıstı
Meltemanneolsun 3 gün gecikme 880 ile öğrendim 4 haftalık hamileymisim ❤️🥰 bı de bu ay taşındım ben bir suru ağır kaldırdım haberim yoktu tabi. Sonra ev yerleşince de eşimle termal havuza gittik saatlerce havuza girdim sıcak suya.
Eslem2112 ezgickm en düşük senin cnm Meltemanneolsun benimde öyle canım kizimda taşıniyordum baya ağır taşıdım yatak döşek yıkadım baya ağır t işler yaptim ikinci çocuğumda da dolorex bide antibiyotik Baya kullanddim çok şükür bı sıkıntı olmadı
Annekuzusu066 Eslem2112 oğlumdan önceki düşüğümü 19 la öğrendim oğlumu 971 sonraki kimyasal oldu ondada 7.89
DENIZ_55 Eslem2112 oglumu kese gorunmustu baya yüksekti hatırlamıyorum kalp atışı duyulma haftası ile ayni idi reglim geçmişti 1 hafta felan suam tekrar hamileyim kizimida 119 değerle öğrendim tesadüfen reglime 2 gün vardi