Mamiko_2020 _Feslegennn__34 aayyyy inşallaahh 🌸pek güvenemedim onada,başta çookk silik çizgi görünüyor sonra kuruyunca tam belli oluyor ama sanki testler yalancı çıkarıyor gibime geliyor 🥰
Mamiko_2020 Ebruebos sizin testide gördüm evet benimde o kadar koyu olmasada bi çizgi görünüyor bekledikçe koyu bi çizgi kalıyor ama sanki yalancı çizgi çıkarıyor gibime geliyor ya 🥲☺️
Sevgikaya1525 Mamiko_2020 8 günde olmaz çıkmaz aşkm en az 12 tm ise 14 gün yapman lazım testi ama şuan yok görünüyor kuzum o çıkan görünmeyen çizgiler koruma çizgisi çnkü böyle olup hayal kırıklığı yaşayan çok insan var aşkm ben şöyle söyleyeyim varsa sayesinde çıplak gözle bakıldığında görünen çizgi olur böyle açmaya ışıkla.çekmeye gerek kalmaz bekle kuzum ümidini kesme inşallah tutmuştur. Ne kadar stres o kdar geç bebek oluşumu😘
Mamiko_2020 Sevgikaya1525 o kadar haklısınız ki,gebelik olunca şak diye çizgi çıkıyor,benim ki bi umut işte 😊Her şeyin hayırlısı 🙏🏻vardır vakti zamanı 🥰çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ❤️
Eslem2112 Mamiko_2020 su son kasette var gibi canım ama biraz daha beklemeni öneririm biliyorum şuan çok heyecanlısin beklemekte insana zor geliyor ama sabır her kapıyı açar ama ben son kaset testinde bir hayalet çizgi görüyorum hayırlısı olsun inşallah
Mamiko_2020 Eslem2112 kaset testin üstünde oynadım sanırım şimdi bi tık belli oluyor 😊Rabbim hayırlısını versin 🙏🏻bi kaç gün sonra tekrar yaparım gibi 🥰
Sevgikaya1525 Mamiko_2020 hepimiz aynı cnm ben 7 ay gözlerimi kör etim ışık altından teste baka baka bakıyordum AA çizgi var hayalet çizgi diordm kesin var tak şansa o ay Bi iki gün erken adet oluyordum en son tm dedim stres yapmadım ne ben ne eşim şükür tutu ve hatta teste sanyesinde çktı aileme attım onlar bille bana dedi ya sevgi bak her ay yapıyon soluk çizgi çıkıyor negatif oluyor biz artık pozitif mi negatif mi anlayamıyoruz dedi valla abla bak saniyede çktı desemde en iyisi kan ver dediler yani malsef hepimiz yaşıyoruz ümidini kaybetme cnm umudunu da hiç kesme allahın izniyle olur 😍
Ela3466 Mamiko_2020 bence kafandan çıkar tamamen bende soğan kürü ile hamile kaldım aman olmuyor artık ugrasmiycam dediğim anda hamile olduğumu öğrendim kafandan sil herşeyi Allah’a bırak
Mamiko_2020 Sevgikaya1525 çookk teşekkür ederim 🌸kızıma ilk ayda hamile kalınca bunda ister istemez kafaya takıyorum 🥰 daha 4.ay erken biliyorum ama işte.Bi kaç gün unutmaya çalışsam hatta bi kaç ay daha iyi olacak sanırım 🥰Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin 🌸❤️
Beyzadrs Mamiko_2020 çok erken yapmışsınız, şuan hamile olacak olsanız bile çıkmayabilir benim adetime iki gün kala bile negatifti, alttaki testlerde birşey gördüm sanki. Bence regl gününüzü bekleyin ve o gün predictor test yapın 😊
Mamiko_2020 Beyzadrs bu ay tam olarak regl günüm ne onuda bilemiyorum,klomen kullandım alt üst oldu düzenim 😅ben biraz kurtlulardanım,her gün 1-2 test yapmadan duramıyorum,ama haklısınız biraz beklemem en iyisi olacak 🥲☺️