startown irem-16 kendiyatağınızla beşiği bağlamak için ama biz hiç bağlamadık.2yaşına kadar yattı kızım sonra odaları ayırdık.2yaşına kadar da hiç gerek olmadı bağlamaya. Bu farklı marka model ama mantık olarak böyle
Gmztrn eliff4 bence kaliteli en az 2 yaşına ka dar da kullanılır. Benim beklentimi karşıladı umarım sizde kullandıkça beğenirsiniz.
Nazo77 Bizde elele bonte aldık ama hediye edilen yatak aynı sanırım daha kurmadık.Öyle bir yatak ihtiyacı varsa bende alayım.
irem-16 eliff4 kalitesi gayet iyi. Yatak hediye olandan almadım ben trend yoldan aldım. Yatak olarak içine yataş twiny alacağım. Hediye gönderdikleri yatak ince çünkü
Hamide_00 eliff4 bende iki senedir kullanıyorum memnunum ama yatağını beğenmedim çok kalitesiz ayrı e bebekten pamuklu olanlardan aldım kullandım
Deniz4848 Beşikten çok memnun kaldık biz. Bebeğim 1 aylık oldu bu kadar kullanışlı olacağını düşünmemiştim açıkçası. Ben trendyoldan almıştım içine yatak hediyesi yoktu ben yatasın yatağını aldım bazen ona yatırıyorum bazen de içine reflü yatağını koyuyorum ona yatırıyorum