bisbis Defnezumramom ya bende aybars ağır bastı esımde Barlas . Aybars çok var herkez aybars koymus dıyor ya iki isim arasında kalmak ne zormus
Defnezumramom bisbis barlasta güzel ama benim eşim yanaşmadı ona yoksa barlasta koyabilirdim ben yoksa ama aybars ismini ta kızıma hamileyken söylemiştim buna nasip olacak inşallah
nur233 yagmurcoskun oğlumun adı Yavuz Selim 2. Oğlum olacak Ertuğrul yada Mehmet Çınar koymayı düşünüyoruz 🤍
aslaninannesi7 yagmurcoskun Biz Aslan koyacağız nasipse 💙🦁 Ama kafamda bir kaç fikir vardı size de fikir olsun. Göktuğ Yiğit Emir Poyraz
DNZMHMHT Fundaaaa46 güzelmiş listeme aldım. Eşimm çok zor ya ni turlu isim begendiremiyoruz. Sonunda bebek 1 ve bebek 2 olarak hitap edecez galiba:)
Eceeeeemmm Bizde Anıl koyucaz inşallah ama eşim iki isim istiyor onada Asafla Uraz arasında kaldım eşim Asaf diyor 😅
bisbis Defnezumramom 30 olmana 2 hafta kalmış canım heyecan dorukta olur artık 30dan sonra bende 23 haftalık
Defnezumramom bisbis anlamıyorum ki valla kızımdan dolayı bi bakmışım hafta gelmiş oluyor yoksa banada geçmez
Hanniballl yagmurcoskun Benim bebisimin adı Koray olacak, Barış, Aren, Meriç, Yiğit isimleri vardı aklımda 😊🐣
Rumeysaeliz Hatice_00 hayiirlisi olsun canım kızımın ismi de ELİZ oda hiç durmuyor enerjisi hiç bitmiyor maşallah 🤭😅
Ozgetoramandemir Biz kuzey uras koyacagiz ama bu karara varana kadar Mete, Metehan, Atahan, Taha isimlerini de çok düşünmüştüm