• Doğum
  • 39+6dan selam kızlar😒🫠

Firdooo409 belime ayağıma kramp girip duruyor egzersiz yapmaya cesaret edemiyorum. Ama günlük işlerini yürüyüşu ihmal etmiyorum. O yuzden usutmus olabilirim dedim. Kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum. İlişki de zorlanıyorum hiç icinden gelmiyor 🥱😬

Seray11ay bende 39+1 pilates topunda zıplıyorum bir kaç egzersiz yapıyorum doğumu kolaylaştırıcı bakalım ne zaman olucak bende bi an önce şu doğumu yaşayıp kurtulmak istiyorum stresinden 🙃

nisanela ayniyiz bende 39+1 im, acikligim yok ama bu gece bel agrim basladi ve tum gundur hafif hafif agrim var bi gidiyo bi geliyo umarim sancidir

Adensu_ bana henüz ağrı girmiyo ama bebek cok baskı yapıyo ve bir yerde toplanıp rahatsız ediyor insallah en kısa sürede kolaylıkla kucağımıza alırız

Seray11ay canım istediğini yap ne yaparsan yap bebek ne zaman isterse o zaman geliyor. Hergün 4 km yol yürüyordum 36 haftalık olunca 4 km yol günde 100 tane squat doğumu kolaylaştıracak sporlar hergün sıcak duş hurma ördek yürüyüşü hatta zor da olsa hard seks bunların hepsini yapıyordum ama benim bebem gelmiyordu 39+5 oldu azar azar suyum geliyordu acile gittim yeter artık doğurmak istiyorum dedim baktılar evet suyum geliyor azar azar gebelik şekeri de var suni istiyorum dedim suni verdiler doğurdum. Şimdi diyorum ki keşke içimde biraz daha tutabilseydim 😅😅😅

Mavisevgim doğru öyle canım. Bende 40 haftalık oldum bebeğin kakasıni yapmasından korkuyorum acile gitsem nst ye koyarlar mi ne yapıyım bekliyimmi bilemedim. Pazartesi gidicem diyorum ama geç olmaz mı o zamana kadar.