Eda2935 dikişi aldırdığımda 37+2 de aldırdım hiç acıkma yoktu bir hafta sonra gittiğimde 1 cm acıkma vardı doktor uyardı falan sonra 39+2 de gittiğimde doktorum 2 gün içinde doğum olur dedi 2 cm acılma oldupuju söyledi tekrar bi uyardı. Saat 11 de randevudan cıktım eve gittik sancılar düzensiz başladı 4 e kadar bekledim düzensiz ama gecmeyen bi ağeı vardı. Hastaneye gittik baktılar 3 cm acılma var doktorum baktı doğuruyoruz artık dedi. 😁 Tamam dedim 17.56 da yatışım yapıldı. E saatte 1 nst bağladılar düzensiz sancılar vardı. Saat 5 te bakrıkar en son 4 cm acılma olmuştu doktorum sabaha kadar bekleriz gelmezse suni sancı veririz demişti. Saat 8 gibi vizite cıktılar acılmaya baktılar 7 cm acılma var ama bende sancı yok 😁 7.5 -8 cm e kadar sancım yoktu doğum hane ekibi prenses doğum yapıyosun falan dediler 😁 beni doğum haneye aldılar sancı olmadığı için yavaştan suni sancı verdiler saat 9 da başladı. Suni sancı 😁 ama 13:49 doğum yaptım. 24 saati aşkın sancı cektim. Ama dayanılmaz değildi 😁 10 cm ulaştığında bi yerde yapışıklık varmış ne oldupunu bimşyorum her kadında var mış o ayrılınca doğum başlıyormuş bizimki ayrılmada zorladı doktorlarda ayırmak için elle müdahale etti sürekli ki ayrılsın diye o cok can yaktı. Artık ben yorgunluk tan uyumuşum 😁 en sonunda Geldiler hadi ıkın dediler 10.ıkınmada doğdu bebiş normal doğum oldu yani 😁 ama dikişi alınca hemen geliyo olmadı bizde olan var. 2 cm lik acılma 2 hafta götürdü bizi 😁 24 saatten uzun sürede doğum oldu yani kolay olmadı iç dış dikişimizde var 😁