tugcebck38 Kızlar merhaba Tedbir Amaçlı Dikiş Atılmıştı Çok Şükür Bugün Aldındı ve Çatı Muaynesinde 2 Cm Açıklık Çıktı Böyle Olup Hemen Doğum Yapan Var Mı bu arada 38+5 im Şuan
Tugceelanaz tugcebck38 1-2 cm normal cnm Benimde 37+6 2 cm acıklık vardı benim doğumumu sunı sancıyla başlatılmıştı. Benim acılmam hızlı oluyor 2 saat içinde doğurdum İlk doğumumda da 2 cm vardı 40+1 günlükdü O da sunı sancıyla doğum oldu 4 saat sürdü
Sema_nur60 tugcebck38 😁37+2 de dikiş alındı 37+4 te nişanım geldi 2.5 cm acılmam var 39 hafta oldum gelen yok 😁
Eda2935 tugcebck38 serklaj dikişi aldırırken ağrılı oldumu nasıl bir ağrı benimde serklajım var ve doktorum 37de alırız ama ağrıso olur dedi korktum bitaz
tugcebck38 Tugceelanaz maşallah canım benim 2 tane düşüğüm olduğu için suni sancı vermeyelim risklisin dedi o yüzden kendi sancımı beklicez gelmezse sezeryan dedi
Eda2935 Sema_nur60 Sema_nur60 dikiş alınırken ağrılı oldumu nasıldı benim doktorum ağrıyor ağrılı işlem dedi şuan 34+4 üz 37de dikiş alınacK
tugcebck38 Emine010922 özel hastanede tabiki ücret taleb ettiler ama ben devlet hastanesinde yaptırdım ücretli şeyleri devlette yaptırdım hep ama doktorum özel hastanede
Eylul41 Emine010922 Her devlet hastanesinde olmuyor. Her özel hastanede de yapılmıyor. Mesela ben Kütahyadayım 2 ayri özel hastaneye gittim 2 side yapamayacaklarini söylediler. perinatoloji yapilsin istenildi. Bizde farklı ile gidip perinataloga yaptırdık 30 bin tl
Sema_nur60 tugcebck38 naptıınnn benimde kontrol vardı doktor kutcaladı bişeyler yaptı eve gönderdi 2 güne doğursun dedi eve gittim sancı başladı geri geldim 😁yatırdılar takip ediyolar 4 cm oldu acılma