Ftmnnr öncelikle tetanoz aşısı için 1 doz yeterli ama 2. Çocuğunuz da tekrar olmanız gerekeceği için 2 doz yapalım şimdiden ikinci bebekte gerek olmasın diye öyle diyorlar bana da öyle söylediler ilk dozu olunca bi kaç ay sonra gel 2. Dozu yapalım 2. Hamililelikte bir daha olmazsın demişti olmayı düşünüyordum ama sonrasında unuttum açıksası gitmeyi öyle kaldı 2. Hamileliğimde tekrar olacağım mecbur. Şeker yüklemesi için de ben gerekli bir uygulama olduğunu düşünüyorum çok farklı görüşler var bebeğe gereksiz şeker yüklemesi yapılıyor falan evet belki gereksiz bir yükleme oluyor ama oluşabilecek durumların önüne geçmek için gerekli bence kar zarar ilişkisi birazcık bana da 75 ml yaptı doktorum tek seferse çilekli bi içecek verildi tadı kötü değildi ama bana öyle çok tatlı da gelmemişti gazoza benziyordu şeker oranı yüksek olduğu için şekerli bir çaydan alamayacağınız şekeri veriyor size tek seferde 3 tane kan testi yapıyor aralıklarla ilkinde biraz yüksek çıkmasını normal karşılıyorlar aldığınız şekerden kaynaklı diğer 2sinde normal değerlerde olması gerekiyor