Merhaba kızlar ben yanlış hatırlamıyorsam 21 haftamda tetanoz aşısı olmuştum birinci dozu o gün bana eve dedi ki ben seni ay sonu bir daha çağıracağım dedi ama etrafındaki herkes diyor ki ikinci aşıyı olmana gerek yok bana da nedense bir anda iki dost fazla geliyordu zaten ben de şaşırmıştım çünkü çoğu insan tek doz yaptırıyor niye ben iki doz oluyorum etrafımdakiler yaptırma diyor ikinciyi zaten çağırmadı ebede cağırırsa gitme diyorlar Bir de çok uzun olacak ama kusura bakmayın şimdiden haftaya kontrolüm var Allah nasip ederse inşallah sanırım şeker yüklemesi haftasına girdiğin için bunun hakkında konuşacağımızı düşünüyorum doktorla doktor bana bir şey demedi hani bir dahaki geldiğinde yükleme yapacağız vesaire bir şey demedi aslında ama hesaplarıma göre ve araştırmalarıma göre sanırım şeker yüklemesi haftaya olacak bende şimdi benim kendi mantığıma göre tıp ben nasıl olur bilmiyorum ben kendi mantığıma göre söylüyorum aç karnına o kadar şekerli şeyi içmek zaten insanın şekeri yüksek göstermez mi onun yerine verdiği şekerli şey değil de ne bileyim bir bardak çay içsem şekerli asıl şekerim olup olmadığını böyle anlamaz mıyız yani bana birdenbire 75 miligramlık mı gramlık mı şey içersem tabii ki de şekerim yükselirmiş gibime geliyor 🤣 şeker yüklemesi yapqnlar bilgi verebilirmi