Grimsi Kürtaj üzerinden 36 gün geçti hala adet olmadım ve hiç bir adet belirtim de yok Kürtaj olanlar kaç gün sonra adet oldunuz ne zamana kadar bekleyeyim ya da doktora gideyim Kaybim 10 haftalıkti kalp durması sebebiyle kürtaj oldum
mother2 Grimsi valla ben kürtaj oldum 10 haftalık di kalbi durdu adet olmadan gebe kaldım 45 gün sonra öğrendim
Seher1905 Grimsi eylülün 3ünde kürtaj oldum 7 haftalıktım 40 gün içinde adet görmem gerekiyordu tekrar hamile olduğumu öğrendim şuanda 9+2 yiz saglıklıyız
sadece1selda @Grimsi benim uygulamaya göre 5 haftayı geçmişti ama dört haftalıkla uyumlu demişti doktor. Kürtajdan sonra benim kanamam hiç olmadı gibi bişeydi bu yüzden kafama çok takılmıştı âdet masajı yapa yapa adet oldum açıkçası
ogul_can Grimsi hayır korunmadık kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolaymış bilmiyordum 52 gün bekledim adet olmayınca dr ye gittim hamile olduğumu öğrendim
Grimsi ogul_can öğrendiniz de kaç haftalikti mesela son adet tarihi olmayınca nasıl belirlendi haftasi
ogul_can Grimsi öğrendiğimde baya yeniymiş son adet tarihimi ultrasyona göre ayarladılar galiba tam bilmiyorum 7 temmuz dedi dr