Nrnnrn 1umutturyasamak yatarken daha çok belli oluyo akşamları öyle çok sarsmıyor ama hareket var acikinca falan biraz tatlı biseyler yeseniz ? Mutlaka hissedersiniz insallah
1umutturyasamak Nrnnrn afedersnz arkadaslar ama 80 gram bitter cikolata yedim banamısın demedi birkere bile tekme atmadı hep böyle
Milaasss 1umutturyasamak ilk gebelikte geç hissedilir merak etme düzene girecektir . Ama beraberinde şiddetli ağrı olursa bebeğinin kalp sesini dinlemeye git
Nurseyma 1umutturyasamak bak cevizle bal ye Sol tarafına yat elini karnına koy mutlaka için rahatlayacak .
Gzmerdm Mert_annesi bende 23 haftalıgım 10 kılo aldım hamılelıkle alakalı tek korkum çatlamak 🙈 dogum kilo falan degıldı korkum tek korkum çatlamak henuz bırsey yok ama gunde üç defa acıp bakıyorum heryerıme
Milaasss Revannn yok benim akşamları çok hareketli aç bırakma kendini bir de ses dinlet ona onunla konuş cidden algılıyorlar
Alieva_Cinare_2808 Merhabalar 🥰 Bizde bu gun 25+0 olduk 🤭🤰👶 6 kilo aldım 🤷♀️ 🙄 Kilo dışında başka hiçbir problem yok. 🙏😅🥰
Gzmerdm Milaasss tabıkıde krem olarak almadım herkez bana ne surdugun degıl onemlı olan yaglı kalması dedı.bende karısık olarak vazalin,bebe yagı,zeytın yagı,ersağ vucut losyonu bunları sabah aksam sırayla sürüyorum
Nurseyma 1umutturyasamak ben 20 haftada dışardan atmaları görüyordum Şimdi 24+3 üz ve rahat rahat onu hissediyorum uyuduğunu uyandığını Seninde hissetmen lazım net
Ecrinefe 25 haftalığız ilk 3 ay 8 kilo verdim verdiğim kiloyu hala almadım bebek aliyo heralde 780 gram olduk
Nurseyma Bizde 24+3 olduk şükür bir sıkıntımız yok 3 gün sonra kontrolümüz var bakalım kaç gram oldu 🙈bende 3,5 kilo aldım çünkü ilk 4,5 ay çok zor geçirdim şimdi yeni yeni kendime geldim şükürler olsun