Milaasss Arkadaşlar 25 haftalık gebe olanlar kimler nasıl gidiyor kaç kilo aldınız neler olup bitiyor 😊
esracbn10 Milaasss canim ben normalde 26+3 um ama 5 gun geriden geliyor 25+5 gorunuyor. Doktor 23+4 ken baktiginda 685 gr 28 cm di pazartesi gunu randevum var bakalim ne kadarlik oldu🤗
nazlihasan Milaasss 25+1 dün kontrole gittim 31 cm 768 gr oğlum💙 bende 44le hamile kaldım 50 kiloyum şuan 😇🤗
1umutturyasamak Milaasss yarın 25 iz ama net hareketleri yok hala dışardan belli olan varmı hareket olarak bu haftalarda endse ediyorum
Gzmerdm Mert_annesi bende 23 haftalıgım 10 kılo aldım hamılelıkle alakalı tek korkum çatlamak 🙈 dogum kilo falan degıldı korkum tek korkum çatlamak henuz bırsey yok ama gunde üç defa acıp bakıyorum heryerıme
Nrnnrn Ben de 25+2 yim bebeğin kilosunu bilmiyorum 9 şubatta kontrolüm var ama ben 6 kilo aldim :) 45.7 kg ile hamile kaldım şu an için bi yerlerim beni rahatsız etmiyor ama zamanla bakalım:/
Milaasss 1umutturyasamak bu haftalarda düzensiz olur dışardan farkedilmez hareketli bir müzik aç yüksek sesle eğer tekme atmazsa doktora görün
Nrnnrn 1umutturyasamak yatarken daha çok belli oluyo akşamları öyle çok sarsmıyor ama hareket var acikinca falan biraz tatlı biseyler yeseniz ? Mutlaka hissedersiniz insallah
Nurseyma 1umutturyasamak ben 20 haftada dışardan atmaları görüyordum Şimdi 24+3 üz ve rahat rahat onu hissediyorum uyuduğunu uyandığını Seninde hissetmen lazım net