- Düzenlendi
Ankara Üni Cebeci Hastanesi mi
Mamak devlet hastanesi mi
sizce hangisine gidilmeli
Ankara Üni Cebeci Hastanesi mi
Mamak devlet hastanesi mi
sizce hangisine gidilmeli
İkiside değil etlik şehir hastanesi
_glsm01_ ankarada devlet hastanesine gitmek akıl işi değil derim
Defnezumramom bana da burda burayı önerdiler bende pek memnun kalmadım 😏
_glsm01_ etlik şehir hastanesi yazanlar olmuş sana da arkadaşım 5 ay önce suyu gelip gidiyor oraya takipliydi kız bildiğin suyu geldiği için işeme moduna geçmiş biz senin suyunun nerden bilelim geldiğini deyip doğuma almamışlar kız ordan çıkıp şansını denemek için gataya gitmiş gataya gittiğinde durumm o kadar vahimmiş ki kıza askerleri özel durumlarda hayatta tutan bi iğne yapmışlar boğazından ve acil sezeryana alınmış
Busrasisman evet maalesef ve uzman doktor girmiş gibi gösteriyorlar ama stajyer doktor giriyor ben mamakdan memnundum Raşit Tan Ayık hocaya gidiyordum ama bu 4lü test için filan cebeyiye geçtim ikisi arasında da kararsızım
Defnezumramom inanmıyorum hastane gerçekten çok önemli ben korkuyorum böyle şeyler yaşamaktan ve buralı değilim hastanele rhakkında bilgim yok maşesef zorlanıyorum
Defnezumramom bende bılkentte doğum yaptım gece suyum geldıgı ıcın gıttım ultrasondan baktılar evet suyun bıtmıs degıp doğuma aldılar
_glsm01_ bilkent daha iyi diyorlar ben oraya gittim bana ilgisiz geldiler ben kızımı özelde doğurduğum için bana devlet hastaneleri iyi gelmedi imkan varsa özele gitmek en mantıklısı onda da a life önermem kızımı orda boş yere 10 gün küvezde tuttular şimdi denetimde diyorlar
Altntp bilkente genel olarak iyi diyorlar ben doktor ilgisizliğinden 2. Muayenede bıraktm oraya gitmeyi özele geçtim ordan imkanım yok gibi bişeydi ama ilki özelde olunca devlete devam edemedim o alakayı ilgiyi göremediğim için şartları epey zorladım
_glsm01_ Hacettepeyi önerebilirim tıp fakültesi ile neredeyse aynı 2020 yılında orda doğum yaptım pandemiden önce çok memnun kaldım sancı odası tek kişilikti tersleyen kızan kimse yoktu doğum sonrası oda iki kişilik aylık muayenede sıra oluyo biraz bekliyorsunuz tek gebelik odası var bütün gebeler aynı yerde muayne oluyor o yüzden biraz bekliyoruz ama evine yakınsa uzak bi hastaneye gidip yol çekmektense oraya gidip beklemek bana daha mantıklı geliyor tercih ederseniz ücretli muayene de var onun detayını tam bilmiyorum ama şuan 9 Haftalık hamileyim pazartesi randevu aldım bende gidicem bakalım
Bilkent şehir hastanesine gidiyorum bana güvenilir geliyor. Doğumuda orada yapmayı düşünüyorum