canimbebegim0909 sendekimsinnn şöyle anlatayım 19 kasımda düşük kanamam başladı 24 kasımda kanamam bitti 29 kasımda Ovulasyon testi yapmaya başladım 11 aralıkta pik gördüm Yani 18-19 gün arasında görmüşüm
sendekimsinnn canimbebegim0909 yani düşüğün 21 günü yumurtlama olmuş oluyor canım ilk günden itibaren sayarsak
sendekimsinnn canimbebegim0909 merakla bekliyorum hayırlı haberlerini alırsın inşallah bende bugşn düşüğün 13. Günü betama baktorfım 13 tü inşallah sıfırlanır bir an önce
canimbebegim0909 sendekimsinnn ben kanamanın bitişi gibi hesaplamıştım ama takip etmek gerekiyormuş kanaması bitince hemen yumurtlama gören de vardı çünkü okumuştum
sendekimsinnn canimbebegim0909 evert düşük yaıtıgınız günden hesaplanıyo aynı regl gibi ama beta düşmeden hamile kalma olurmu blmiyorum ben bugün 13 gün oldu hala sıfırlanmamış daha 1-2 hafta sürebilir bmce çünkü sonlarda yavaş düşüyormuş
canimbebegim0909 sendekimsinnn ben beta takibi yapmadım ama yumurtlama takibi yapıp yumurtluyorsam hamile kalırım kafasıyla birliktelik yaşadım bakalım tutacak mı
Hasret18ayaz canimbebegim0909 ben düşük deği kurtajy yaşadım ilk kurtajim 5+5 de oldu üzerine 1 adet görüp hamile kaldım ama maalesef onunda 8+3 te kalbi durdu yine kürtaj oldum bu sefer korunurken hiç adet görmeden gebe kaldım şuan 11 haftalık gebeyim umarım sağlıkla kavusmakta nasip olur
bebemvebenn canimbebegim0909 adet görmen en uygunu en sağlıklısi çünkü rahim toparlanmasi lazimm. Bana doktorlar en az 6 ay bekle demişlerdi. Korunmadik hiç 3 ay sonra geri hamile kaldım bile isteye yani .
canimbebegim0909 sendekimsinnn şu an bat 25 ama üç gün önce test yaptım negatifti bakalım hala regli olmadım
sendekimsinnn canimbebegim0909 erken yapmışsın baya canım 25 ine kadar bekle hayırlı haberler alırsın inşallah bende cumartesi beta ya baktırdım sıfırlanmıştı dünde yumurtlama yakaladım ama değerlendirmedim dünde bugünde yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olmuştu bakalım tutacakmı
sendekimsinnn canimbebegim0909 canım bide bişey sorucam sen bat ı neye göre hesapladın acaba bat 25 dedin ya
sendekimsinnn Dilos6 yumurtlama takşp ettinizmi acaba birde kusura bakmazsanız ilişki sıklığınız nasıldı
Dilos6 sendekimsinnn Evet ettim sanırım 6-7 günlük bir süreç gün aşırı yani iki günde bir. Bir de düşük sonrası sağlıklı bebek şansı yüksek oluyormuş
sendekimsinnn Dilos6 peki düşüğün kaçıncı günü yumurtlama gördünüz ben düşüğün 21 günü yumurtlama gördüm 2 gün öncesinde korunmasız ilişki oldu hamile kalam şansım yğksek acaba
Nisbaral Düşükten sonra genetik test yaptırdım, kan pıhtılaşması çıktı 3-4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve iğneye başlandı imkan varsa test yaptırın diğerine önlem olsun🌸
Dilos6 Nisbaral iki kez düşük olunca genelde gidin diyorlar o yüzden ben gitmedim ilk defa olduğu için
Dilos6 canimbebegim0909 Evet takvimden baktım ama ovulasyon testi almadım. Genelde düşük iki kez tekrarlarsa genetiğe gönderiyorlar benim bi kez olduğu için ben gitmedim ve sonrasında hamile kaldım