sendekimsinnn Merve_31 benimde bugün 9. Günüm düşüğün kanama leke hiç gelmedi bugğn bştmiş gibi duruyo tekrar başlamazsa tabi betayada cuma baktıracam en son diğer cuma baktırdım 299 du bakalım bu cuma kaç çıkacak
sendekimsinnn Merve_31 büyük ihtimal sizin betanız erken sıfırlanmış beta sıfırlanmadan hamile kalınamaz diye düşünüyorum yinede bilmiyorum
Merve_31 sendekimsinnn evet öğrendiğimde çok çok yeniydi düşükten sonra hemen gebe kalınıyor normalde sizin de hayırlısıyla öyle olur inşaallah
Sonnentala canimbebegim0909 ben 25.10.24 kürtajı olmuştum kürtajdan hemen sonra kanamam olmuştu kanamam 10 gün sürmüştü galibe 12 gün tek seferinde hamile kalmıştım
Crnyldz canimbebegim0909 en az 1 adet geçirmenizi öneririm bende aynı şeyi yaşadım benim 2. Si de düştü rahim toparlanmadan kaldığın için dedi doktor En az 6 ay rahim toparlanması gerekir demişti ara verdim şuan tekrar hamileyim 14 haftalık herşey normal gidiyor inşllh sizde sağlıkla kucağında alırsınız bebeğinizi😍
Sonnentala sendekimsinnn yok kanamam bitti iki gün sonra iliski oldu 14.12.24 test yaptip hamile olduğmu örendim ( bir sefer ilişki yaşadım o bir severle tut )
sendekimsinnn Sonnentala aaa genelde düşükten 20 gün sonra fln yumurtlama oluyo diyolR demekki değişebiliyomuş hayırlı olsun canım peki gebeliğin sağlıklı ülerledimi herhangi bi lekelenme kanama düşük riski oldumj
Sonnentala sendekimsinnn rabbime şükürler olsun çok güzeli sağlıklı şekilde ilerledi sadece fitil kullanmam gerekiyordu bi sefer düsük oldu diye şimdi göğüsüme uyuyor ♥️♥️♥️ rabbim isteyen herkese hayirli bi şekilde nasip etsin insallah
canimbebegim0909 sendekimsinnn merhaba yumurtlama takibi yapıyordum ben de düşükten sonra şimdi 19.günde pik gördüm bilginiz olsun
sendekimsinnn Crnyldz bo kese 3 aylığq kadar nasıl kaldı ki normalde daha erken kürtaj olmanız gerekirdi
Ysrysfikra canimbebegim0909 Evlendikten 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 11 haftalıkken kalbi durdu ilk hamileliğim’di kaç ay sonra hatırlamıyorum ama kimyasal gebelik geçirdim.Evlendikten 2 sene sonra sağlıklı hamileliğim oldu.
canimbebegim0909 sendekimsinnn şöyle anlatayım 19 kasımda düşük kanamam başladı 24 kasımda kanamam bitti 29 kasımda Ovulasyon testi yapmaya başladım 11 aralıkta pik gördüm Yani 18-19 gün arasında görmüşüm