Deletedmom667 Vuslat123 kefir ve kivi kesin cozum.. Kayısı incır ws duzenlı kullanıldıgında duzene sokar
Zeynepkizilgul Vuslat123 her akşam havuç ye etkisini goruceksin bide hafta da en az bir defa ıspanak ye
Aylin63 Benimde çok sıkıntım vardı önce şurup verdi pek işe yaramadı sonra bekunis diye bir ilaç verdi günde iki defa 1 hafta kullandım çok iyi geldi afedersin her gün ishal gibi 8.günden sonra etki etmeni bende 2 günde bir tane atıyorum 1 ay oldu şuna iyiyim çok şükür iki günde bir rahatlatıyor ilacı attıktan yaklaşık 5-6 sonra rahatlıyorum biraz karnım ağrıyor sonrasında o kadar
Derinnge34 Vuslat123 aynı sorun bende de var ben bi çözüm bulamadım sadece kayısı üzerine bir bardak su aç karnına iç o biraz fayda etti bana
Destina21 Vuslat123 günde 3 lt su içersen hiçbirşey olmuyor .. kayısı falan işe yaramadı bende kuru dut , hurma ve kabak rendeleyip biraz z.yagda kavuruyorum yoğurtla yiyorum o da çok iyi geldi bana ..
Meryemekrem Vuslat123 canim benim kivi ile atlattim kabızlığı ben. 28 haftadayım şimdi.cok iyiyim elhamdulillh. Günde 2 yada 3 adet kivi ile.basla sonra.duzenli devam et zaten ç vitami sana.