Kumsal28 melissannesi inşallah cnm bizede haber ver bende haftaya gidicem 14+2 de inşallah bende görürüm çok merak ediyorum bı kızım var bakalım bu ne olacak 🥰
melissannesi EgeF35 benimde 2 kızım var pztsi gidicem Allah herkesin gönlüne göre versin inş🤲🏻🌸 Tabiki öncelik sağlıklı olsun☺️ Yaz öğrenirsen merak ettim bende😉
EgeF35 melissannesi Allah bagislasin canim 💓 tabiki oncelik saglikli olsun ama insan hem merak ediyor hemde hic tatmadigi duyguyu istiyor haliyle sonucta benden bir parca erkekte olsa kizda olsa Allah ole uygun gormus vardir bir bildigi 🥰 umarim gosterir kendini mesaj atarim 🤗
EgeF35 melissannesi canim bana pazartesi %80 kiz dedi ama sevinemiyorum cunku kordonu apisina almis bak ultrasonu bu
Nur-sahin Kumsal28 surekli devlete gidiyorum genelde ama devlet soylemiyor bende ozelde ogrenmistim canım
Egemenin_Annesii Prenseslerim_ Kız ben baslıgı okumamıstım kaç haftalık oldu yazınca öyle attım hahahha ama birşey diyim mi hep kız istiyordum inşallahda kız olur dediğin gibi 😂😂😂
Prenseslerim_ Egemenin_Annesii RABBIM insallah gönlüne göre versin saglikla kolaylikla gelsin insallah.
delibirhatun297 Kumsal28 ben daha Çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim dün akşam da kan sonucunda kesinleşti 🥰 tabi büyük şok oldu çünkü 5 aylık oğlum var ve aslında korunuyorduk da 🤣🤣 Allah ol derse oluyor işte, Allahın mucizesi 🥰✨🤲🏻
Kumsal28 delibirhatun297 yaaa sürpriz yumurta olmuş sagikla gelsin İnşallah hem belki kız olur buda 🥰
Kumsal28 cnnyg çok erken göstermiş o zaman normalde kızlar gec gösterir özelde mi devlette mi öğrendiniz
delibirhatun297 Kumsal28 amin inşAllah 🤲🏻🥰 eşim de ben de çok isteriz kız olmasını ama tabi öncelik sağlıklı olması 🥰🥰
Kumsal28 Elif_2393 bende haftaya gidicem 14+2 olmuş oluyor özel takipliyim inşallah görürüm bende erkekse ztn hemen gösteriyor kendini kızlar geç gösteriyor
Elif_2393 Kumsal28 aynen öyle diyorlar kızlar geç görünürmüş hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsun inşallah gerisi önemli değil
Kumsal28 Ceyss3 özelde mi öğrendiniz devlette mi bende haftaya gidicem 14+2 olucak görür müyüm diye düşünüyorum cinsiyeti