Softlove Kumsal28 hayır sadece bir defa gittim devlete cinsiyet söylesin diye oda cinsiyet veremem bebek bacak arasını açmıyor hiç dedi. Özelde oldum hep muayene ama ultrason vasat. Çok prof. değil. Pendik mesicalparktayım.Muhtemelen kız zaten. Açmadığına göre edepli diyorum 😀
EgeF35 Kumsal28 ins gonlunuzden gecen olur 💓 bu 14 haftalik hali ve poposunu donmustu kordunu apisina alip
Merve_kucuk Kumsal28 11+5 günlüğüm. Salı günü gitmiştim doktor tahmin de bile bulunmadı. Artık aralık sonu gittiğim de inşallah
Egemenin_Annesii Prenseslerim_ Kız ben baslıgı okumamıstım kaç haftalık oldu yazınca öyle attım hahahha ama birşey diyim mi hep kız istiyordum inşallahda kız olur dediğin gibi 😂😂😂
Neslihan_SD 13üncü haftamda belli oldu erkek herkese hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kumsal28 cnnyg çok erken göstermiş o zaman normalde kızlar gec gösterir özelde mi devlette mi öğrendiniz
Kumsal28 melissannesi inşallah cnm bizede haber ver bende haftaya gidicem 14+2 de inşallah bende görürüm çok merak ediyorum bı kızım var bakalım bu ne olacak 🥰
melissannesi EgeF35 benimde 2 kızım var pztsi gidicem Allah herkesin gönlüne göre versin inş🤲🏻🌸 Tabiki öncelik sağlıklı olsun☺️ Yaz öğrenirsen merak ettim bende😉
EgeF35 melissannesi Allah bagislasin canim 💓 tabiki oncelik saglikli olsun ama insan hem merak ediyor hemde hic tatmadigi duyguyu istiyor haliyle sonucta benden bir parca erkekte olsa kizda olsa Allah ole uygun gormus vardir bir bildigi 🥰 umarim gosterir kendini mesaj atarim 🤗
EgeF35 melissannesi canim bana pazartesi %80 kiz dedi ama sevinemiyorum cunku kordonu apisina almis bak ultrasonu bu
Nur-sahin Kumsal28 surekli devlete gidiyorum genelde ama devlet soylemiyor bende ozelde ogrenmistim canım
Prenseslerim_ Egemenin_Annesii RABBIM insallah gönlüne göre versin saglikla kolaylikla gelsin insallah.
delibirhatun297 Kumsal28 ben daha Çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim dün akşam da kan sonucunda kesinleşti 🥰 tabi büyük şok oldu çünkü 5 aylık oğlum var ve aslında korunuyorduk da 🤣🤣 Allah ol derse oluyor işte, Allahın mucizesi 🥰✨🤲🏻
Kumsal28 delibirhatun297 yaaa sürpriz yumurta olmuş sagikla gelsin İnşallah hem belki kız olur buda 🥰