Gamzeeee14 Kumsal28 Çikolata yemeyi unutma ki bebek hareketlensin göstersin kendini ben öyle yaptım aç gitme sakın
Kumsal28 Gamzeeee14 çikolata yersem bu sefer çok hareketlenmez mi kardeşim öyle yapmıştı doktor çok hareketli demişti göremiyorum 🤣
melissannesi Kumsal28 çikolata ye ve sıran gelene kadar bol bol yürü Ben öyle yaptım maş benimkide o kdr haraketliydi zor foto alabildik☺️
YarenYsrc Mmihtiban 15 haftalıkken öğrendim o da tam net olsun diye geç gittim açıkçası 16+3 diye haftamı yazmıştım ☺️
EgeF35 melissannesi canim bana pazartesi %80 kiz dedi ama sevinemiyorum cunku kordonu apisina almis bak ultrasonu bu
Mmihtiban YarenYsrc ya bende 15 oldum bugün bir gönlüm hemen yarın gitmek istiyor bir tarafımda 17sinde randevum bekle diyor :) Yolda vs her gören senin kızın olucak senin şuyun olucak diyor öğrenemedikçe sinirlerim bozuluyor :)
melissannesi Mmihtiban ben kızımı 11 de öğrenmiştim Bunda çatladım ama net olsun diye 14 ü zor bekledim☺️ Ama seninde bellidir ya erkene çekebiliyosan git
Mmihtiban YarenYsrc dün eşim özeldeydi sordu belli olmaz doktorlar yeni karar aldı 16dan önce söylemiyprlar Dedi arkadaşımda 14te öğrendim diyor kafam allak bullak
YarenYsrc Mmihtiban bana devletteki doktorum dedi 14.hafta mutlaka gel cinsiyet bakalım diye sanmıyorum öyle bir şey olduğunu onu bazı hastaneler yapıyordur
Tugce396 16+6 hala göstermedi ters duruyor. Doktorum erkek olarak tahminde bulundu ama hata payı yüksek dedi