buse1nur busrax_ evet haklısın 3 senedir her ay aynı şeyleri yaşadığım için artık bekliyorum varsa vardır zaten illa öğreneceğim yoksa nasip zaten . İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın canım benim 💕
-guzelanne1 busrax_ buse1nur Hatice_00 Kubra012 kızlar bu gün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce pozitife döner mi yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçmiş oldu bu gün erken mi yaptım acaba
-guzelanne1 Hatice_00 yani doktorum yumurtamı görünce o şekilde söyledi gerçekten de pil gördükten sonra ki gün tamamen açık renge dönmemişti ama bi tık açılmıştı rengi
-guzelanne1 Hatice_00 ben kürtaj oldum adet döngüm sıfırlandı gibi oldu 15 gün kanama gördüm ama adet değildi bir hafta sonrasında ise yumurtlama olmuştu onu değerlendirdim
busrax_ -guzelanne1 bence sonradan pozitif olabilir. Burada bir arkadaş adetine yakın kan verdi negatifti adetten bir kaç gün sonra pozitif oldu. Şimdi negatif olması yok olduğu anlamına gelmez.
busrax_ -guzelanne1 ayrıca ben test yaptığımda çatlamadan on gün sonraydı. Bir gün önce test yapmış olsaydım negatif çıkacaktı çünkü gebelik testleri 20-25 ml beta hcgyi algılıyor.
-guzelanne1 busrax_ umarım canım benm ki de pozitife döner. Doktorum akıntı için antibiyotik vermişti hamileler kullanmasın yazıyor reçete de acaba kullansam mı yoksa kullanmasam mı sarı bi akıntım oluyor sürekli
-guzelanne1 busrax_ canım birde aldığım testin üzerinde ilişkiden beş gün sonra sonuç verir filan yazıyor o da kafamı karıştırdı doğru mudur sence
busrax_ -guzelanne1 ilişkiden beş gün sonra sonuç vermesi çok zor. Döllenmiş yumurtanın yumurtalıklardan rahme gelmesi bir hafta sürüyor
-guzelanne1 busrax_ bu resim çok açıklayıcı olmuş canım bana da çok abartı geldi 5 gün neyse 5 aralığı bekliyim adet olmazsam yaparım
ynzl Kızlar yumurtlama ve çatlama farklı şeyler mi? Konuşulanlarda görüyorum ama bilmiyorum farkını ben
busrax_ ynzl yumurtlama yumurtanın çatlamak için döllenecek uygun boyutlara gelmesi çatlamada yumurtanın yumurtalıklardan atılmasına döllenmeye müsait olmasına deniyor 🥳