GirlandBoy_Mom Sevincblbl bana kes atıldı canım bebeğim kanalda kalmıştı o yüzden dikiş atılırken biraz canım acıdı o da normal hiç korkma allah yardım ediyor🤲
GirlandBoy_Mom Diamondstallion ilaç takviye vs hep kilo aldırıyor zaten ya kullansan bi dert kullanmasan bi dert kuzum ya amin cümlemize inşallah 🤲
Booksandcats 102 kiloyla normal doğum yaptım kesim yoktu dikişim de çok azdı bebeğin kilosu çok fazla olmadığı sürece sizin kilonuz normal doğumu çok da etkilemez yapamasam ben yapamazdım 😅
GirlandBoy_Mom Booksandcats evet mantıken öyle canım zaten ama doktor işte sağı solu belli olmuyor her gün farklı şeyler le karşı karşıya kalıyoruz
Nacyax GirlandBoy_Mom inşallah bende en çok ondan korkuyorum 87 kiloyla hamile kaldım 11+3 üm 7 kilo verdim inşallah çok fazla almam
GirlandBoy_Mom Nacyax 7 haftalığım canım mide bulantısı var ama istifra edemediğinden rahatsız oluyorum 🥴
Karuz GirlandBoy_Mom görümcem 110 kilo ile iş arkadalım 125 kg ile normal yaptı önemli olan açılma canım
Tugceaker GirlandBoy_Mom olabilir kilo takıntısı olan doktorları değiştirin saten uğraşmak çok zor oluyo 🤣🤣 amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımza
Hryedz GirlandBoy_Mom kg duymadım anne kg su değilde bebek cok kg lu olursa normal önerilmiyor dıye bılıyorum ama boyu kısa olunca normal doğum olmuyor demıslerdı arkadasıma ardından 2 normal dogum yaptı😂
Nacyax GirlandBoy_Mom bende sabahları boş mideyle sadece safra kusuyordum akşam 5 e kadar hiç bişey yiyemiyordum valla
Hryedz GirlandBoy_Mom duydugumda cok değişik gelmişti 😂 ama bılımsel olarak kısa boylularda çatı dar oluyormus
GirlandBoy_Mom Hryedz ben zaten bi normal doğum yaptım canım acile gittiğimde başka bi doktor çatın dar demişti normal olmaz o günün gecesi normal doğum yaptım😂🤭