GirlandBoy_Mom Mejsa akşam akşam güldürdün kız beni allah da seni güldürsün inşallah 😂😊bende artık nasıl giderim bilmiyorum ama bi dozer olsa iyi olur 😂😂
GirlandBoy_Mom startown hadi canım 😃demek sorun olmuyor ya ama o doktor kafama çok karıştırdı bende başka doktora gittim🤭
startown GirlandBoy_Mom ben olsam ben de değişirdim doktoru.Baştan motivasyon kırıyor😶 Nerde olursa olsun nefret ederim motivasyonumu düşüren insanlardan.
Byrmm GirlandBoy_Mom öyle bi sınır olsaydııı ben ilkini doğuramazdım 95 le normal doğum yaptım. Doktorum da hiç öyle bişey demedi.
GirlandBoy_Mom Byrmm benim doğum yaptığım zaman bi tane kadın yanlış değilsem 98 le mi ne doğuma girmiş ona doktoru diyet uygulamış ve demişki son 2 kilon alırsan normal olmaz diye bide benim gittiğim doktor öyle diyince tedirgin oldum açıkcası
GirlandBoy_Mom [silindi] eli ayağı sağlığı yerinde olsunda canım inşallah zaten hiç beklemediğin zamanda mucize gelir kapına 🌸
Diamondstallion GirlandBoy_Mom Kilo sınırı mı varmışşş? Ay benim anneannem 150 kilo 6 çocuk doğurmuş zamanında 😂
GirlandBoy_Mom Diamondstallion hayy maşaAllah kız🤭 evet öyle dendi bide sizlere sormak istedim aceba gerçekten böyle mi diye ana ne varsa eskilerde var hep cidden şimdi herşeyin tadı kaçtı
Diamondstallion GirlandBoy_Mom valla kaçtı canım. Eskilerde yedikleri içtikleri bile doğalmış… şimdi ilaçlar takviyelerr doğumda getirilen sınırlar… Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Tugceaker GirlandBoy_Mom 11ve 16 kiloya kadar alabiliyorsun Canm ben 72 ile hamile kaldım 26+4 üm 84 kiloyum 1 kilosu bebeğimin 1 kilo 100 gram olmuş bugün kontrolüm vardı
GirlandBoy_Mom Tugceaker 11 16 derken pek anlamadım kuzum ya anlatırmısın🤭 bebişinde sağlıcakla gelsin inşallah 🤲
Eliftb 40 kilo ile hamile kaldım 58 kiloyum şuan 37 hafta olduk bugün. Salı günü çatı bakıldı normal doğuma uygunmuş oğluşun kilosu da çok yok 2618 çok rahat yaparsın normal doğumu dedi doktor 😂 sezeryandan çok korkuyorum bende🥲
GirlandBoy_Mom Eliftb hiç bir zaman 40 kilo olmadım😁hep 55 ve yukarısı oldum yaparsın kuzum merak etme benim gibi canı tatlı biri yaptıysa sende yaparsın korkulacak bişey yok sadece çok bağırma doktor ve ebe ne diyorsa uygula yeter sağlıcakla gelsin bebişin🌸
Tugceaker GirlandBoy_Mom bu arada kilo takıntısı olan doktorlar var gerçekten ben rastlamadım ama halam rastlamıştı 1 kilo bile alsın kızıyodu azarlıyodu doktor normal doğum korkusuna gitti sezeryan oldu oda
GirlandBoy_Mom Tugceaker öyle doktorlardan gına geliyor insana daha 7 haftalığım bi doktor değiştirdim şimdiden 🤭
bbsskk GirlandBoy_Mom benimkide en fazla 10 alıyorsun 11 olmasın dedi şuan 6 haftalık 71 kiloyum evleneli 6 ayda 9 kilo aldım bakalım hayırlısı dhsjwkfl
Tugceaker GirlandBoy_Mom olabilir kilo takıntısı olan doktorları değiştirin saten uğraşmak çok zor oluyo 🤣🤣 amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımza
GirlandBoy_Mom Diamondstallion ilaç takviye vs hep kilo aldırıyor zaten ya kullansan bi dert kullanmasan bi dert kuzum ya amin cümlemize inşallah 🤲