Prettywoman123 maviyesily Bencede olumlu hikayeler fazla bu platformda:) daha fazla gelişir bu uygulama çünkü birçok kadın severek kullanıyor 🤩
Prettywoman123 maviyesily aynen kafamı dağıtıyor benim gün içersinde bu uygulama sayesindr çok güzel arkadaşlıklar edindim sagolsunlar herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor 🙂
Anne_6 Prettywoman123 bende sevdim daha güzel birbirini bulmak için post gezmeye de gerek kalmadı direk takip et bul
Prettywoman123 Anne_6 aynen bide sevdiğim kişilerin takip ettiği konuları veya cevapladığı soruları görebiliyorum ilgimi çekiyor bazende konular tek tek soru aramayabiliyorsun 😌 ınstgram gibi story atma özelliği bile gelebilir bence aktif kullanıcılar için 🤔😌
Anne_6 Prettywoman123 ne güzel olur kız en çok ben stry atarım çünkü sabaha kadar uyumuyorum kederden kedere atlıyorum ne ağlak stryler atarım he 😂😂 ama cidden çok güzel olur story özelliği gelsin 🌸🌸🌸
Prettywoman123 Esra1999 Canım kişinin profile gir sağ üst köşede üç nokta var ona tıkla takip et çıkıyor karşına 😌