Esraksglzrnc Merhabalar Parol ağrı kesici ateş düşürücü uyku yaparmı. 2 aylık bebeğime parol şurup vermiştim. Baygın uyur gibi bir hali var uyandiktan sonrasında emerken ya da altını değiştirirken Baygin baygın bakar bir şekilde uyuya kaliyor.
Nazlimom Esraksglzrnc doktorunuzmu verdi parol şurubu? Oğlum kücükken calpolü bile ucuyla veriyordum ben bidaha vermeyin bence
Duruu3 Esraksglzrnc 2 aylık bebeğe nasıl parol verdiniz benim 2 yaşında kızım var daha hiç vermedim calpol bile çay kasigin ucuyla veriridim lütfen bir acile götürün ne olur ne olmaz birdaha vermeyin bence
Aeell Esraksglzrnc 2 aylık bebege parol mu verdınız benım oglum 5 yasında doktor daha parola erken dedo 8 yasındakı kızıma tatlı kasıgının yarımını verıyorm doktor yazmasına ragmen doktormu yazdı sızmı verdınız Lütfen bı hastaneye goturun bebegınızı 2 aylık bebek ne anlar suruptan Allah korusun sız bı doktora gostern
sevaldqn1 Esraksglzrnc aşkım bir de verme oyle bak.gene aynımı ama öncelikle reçetesinin yan etkilerini oku yazıyor mu hemde bu parol niye veriyorsun diyenler şakamı ikiside aynı etkiyi gösteriyor? Şakamısınız çoğu doktor da veriyor suç işliyor gibi suçluyorlar resmen
Esraksglzrnc Aeell ben şunu anlayamadım diğer kişilerde neden parol verdiniz yazmış bu ilacı doktor yazdı madem bu kdr tehlikeli bir aylıkken yazmıştı bir aylık bebeğe parol yazıyor şuan çok endişelendim.
Esraksglzrnc Aeell Oğlunuz 5yasindaymis doktornuz erken demiş ilacın uzerinde 6 yaşından sonra kullanılmaz yaziyor .
gmz10 Esraksglzrnc ben de anlamadım neden tepki göstermişler. Bizim doktorumuz da parol şurup yazmıştı 2 aylıkken aşılardan sonra ateşi vs çıkarsa diye, ateş olmadığı için kullanmadım ama Parol ün de calpol ünde etken maddesi aynı parasetamol🤔aynı işlevi görüyorşar sonuçta
Adenmom_ Esraksglzrnc benim bebeğime de 2 aylık aşılarından sonra ateşi olursa diye parol yazdı doktor kilosuna göre ölçek ile kullanın dedi sadece
Aeell Esraksglzrnc benim doktorum bu surubu yazarken 5 yas altı kullanamaz dedı verdıgınız pempe parolmu turuncu parolmu ayrıca benim doktorum 8 yasındakı kızama yazdı
Esraksglzrnc Aeell Pembe parol. Üzerinde iki aydan itibaren kullanılacağı 6yastan sonra kullanılmayacagi yazıyor.
Esraksglzrnc Duruu3 şaşırma nedeniniz ne.Kullanma talimatında iki aydan itibaren kullanılabileceği yziyor.
gmz10 Esraksglzrnc öyle bir tepki vermişler ki sanki zehir vermişsiniz😅 aşılardan sonra ateş için verdiyseniz belki vücudu yorgun düştüğü için de uyuyakalıyordur. Ulaşabiliyorsanız bir doktoruna danışın yine de.
Esraksglzrnc Adenmom_ Hayır canım iki gündür çok huysuz sürekli ağlıyor bir yeri falan ağrıyorsa diye verdim az. Sanki zehir vermisim gibi tepki verdiler. Sanki öbür ilaçlar çok masum bir parol tehlikeli hepsinin yan etkileri birbiriyle aynı aşağı yukarı ztn.