Cerennn9 Hatice_11 Ayni durumdayız. Benimde 6 aralık regl gunum. 21 kasimda yumurtlama gunum diye tahmin ediyorum. Bakalim hayirlisi olsun insallah.
Rumeysacosarr Gerbuce hep öyle diyoruz da işte gün gelmeden yapıyoruz bi rahatlasak kafaya takmasak olacak da
Gerbuce Rumeysacosarr aynen ben de kafaya takmamaya çalışıyorum ama insan stres yapıyor ister istemez
Deryayurt Rumeysacosarr takip yapmadım ama uygulamada 19u gösteriyor dünde 28ydi 9 gün geçmiş yani yumurtlamadan bilemiyorum ya her ay belirti yaşayıp test yapıyorum negatif sürekli Alalh isteyen herkese nasip etsin inşallah
Busrasezer Rumeysacosarr merhaba benim 8 daha 9 gün var ama iki gündür midem kötü birde canım çikolata hiç istemiyor normalde ben bu zamanlarda HP cnm çeker adete yakın canm çekmiyor😊
Ayla1225 Rumeysacosarr Benim de adet takvimine göre 10 aralıkta hasta olmam gerekiyor ben de bekliyorum.
Busrasezer Rumeysacosarr bir tane yeter cnm🤗🤣 ya inşallah ya hamile haberi alırız Ağustos anneleri oluruz bende ağustosta doğdum benm dogdugum ay doğar inşallah🤗
MNesemm Kızlar bende m de 30 bat ama hiç umudum yok vallahi nasip ama bugün yapacam arttik yokta yinede acaba diyorum belirtiler sıfır
Merve_4242 Bmm bat 3 Aralık dün test yaptim bi bakar mısınız ilk 10 dakikada falan çıktı sanırım kurumamidir
plajterligi Merve_4242 çizgi silik ama net gözüküyor😍 şu çizgiyi kendim görsem koşarak kan vermeye gitmiştim çoktan 😂❤️❤️
Deryayurt Merve_4242 bende gördüm çizgiyi yarin bidaha yap bence koyulaşma varmı bakarsın yada imkanın varsa direk kan ver net sonuç ❤️🌷