ynzl Rumeysacosarr benim bat 6 aralık ilk denememiz 🥹 midemde gariplikler hissediyorum normalde hiç olmazdı. Regl olacakmışım gibi sancılar giriyor bazen ama psikolojik mi bilmiyorum.
maviskokiz Rumeysacosarr benimde 4 aralık 18 çatlama gördüm beklemedeyim dün negatifti moraller biraz bozuk
Gerbuce Rumeysacosarr benim de bat 4 Aralık bir haftadır alt karın ağrım var regl sancısı gibi bugğn de sol tarafta ağrı var yarın 6 gün öncesi erken gebelik testi yapacağım bakalım şuana kadar yapılan testler negatif 😣
Sibel_iko Benim 4 aralik 18 yumurtlama 19 çatlama beklemedeyim geçen ay 30 kasımda regl.oldum düzensiz olduğu için uygulama 4 gösteriyor bakalım bu ay olursa kaçında olucam
Sibel_iko Rumeysacosarr göğüste hassasiyet regl öncesin de olduğu için ayırt edemiyorum sık idrar arada kasik ağrısı bi kaç gün iştahım açılmıştı şimdi o belirtide yok bu kadar
Rumeysacosarr Sibel_iko ya kasık ağrısı bende de var ama yani sağ yada sol da sanki ağrı bazıları rahmin üzerinde diyo kasık ağrısına sizinki nasıl acaba
Rumeysacosarr maviskokiz ama biraz erken yapmışsın sanki canım yumurtlamadan 12. Gün de idrarda çıkıyor genelde
maviskokiz Rumeysacosarr ay inşallah dediğin gibi bebiş benimledir pazar gününe kadar kendimi tutacağım rabbim hayırlı sonuçlar versin belirti olarak kasıklarımda hafif zonklamalar oluyor birde gece 3-4 idrar sıkışmasıyla uyanıyorum ve asla rüya görmeyen ben kabuslar görmeye başladım garip ama burada biriyle konuştuk ondada öyle olmuş😍
Rumeysacosarr maviskokiz herkesin belirtisi çok farklı oluyor ama geneli adet olcagmış gibi ağrı bi tık fazlası genelde belirti ama işte biz çok kafaya takıyoruz psikolojikmende etkilenmesek aslında anlıcaz belirtileri de 🌸
Mrsmlyy maviskokiz ay bende aynıyım sol kasığımda ağrı fazla bende 5 6 gibi uyanıyorum bi kaç gündür rüya da görmeye başladım hayırlısı olsun