GirlandBoy_Mom g_b1903 1 ay sonra kontrolüm aralığın 25 i gitmeyi düşünüyorum dün bebişimin kalp atışını duydum🥹 şimdilik mide bulantısı dışında herşey güzel gidiyor canım senin nasıl geçiyor🩷
g_b1903 GirlandBoy_Mom valla bende butun sikintilar var kan sulandirici igne de kullaniyorum belirti ne varsa yasiyorum 🫠 ama tek duam saglikli gelismesi 🌸 gene bunlari çekerim 🥹 kalp atisini ben de p.tesi duydum insallah saglikla devam eder
g_b1903 Burnosunn_annesi insallah hepsi gecer bulanti bende de var kusmadim henuz cok sukur insallah kusmam 😬😬
Eda42_ g_b1903 Yarın kontrol var şükür herşey yolunda ara sıra kasık ağrısı oluyor biraz korkutuyor da bebeğin tutunduğunu düşününce rahatlıyorum sen de durumlar nasıl
GirlandBoy_Mom Eda42_ evet çiçeğim öyle oluyor 🩷gittiğimde 11 haftalık oluyorum belki cinsiyeti ni de öğrenirim 🥹
2Princess1Mom g_b1903 6+5 pazartesi bebeği görmeye ve kalp atışını duymaya gideceğim inşallah görürüm, duyarım. Biraz endişeliyim🥺❤
Eda42_ 2Princess1Mom İnşallah herşey yolunda gider ama görülmez kalp atışı duyulmaz ise de stres yapma geç oluşacaktır ama gerek kalmadan inşallah yarın duyarsın
Eda42_ GirlandBoy_Mom Belki de olur sorunsuz geçsin de inşallah geç olsun güç olmasın hayırlısı ile inşallah
Eda42_ GirlandBoy_Mom Şükür iyi ara sıra kasık ağrısı âdet olacak gibi ağrı oluyor korkuyorum da Bebek yerleşim için diyorlar yarın kontrol var bakalım kaç haftalık olmuş ne durumda öğreneceğim sende durumlar nasıl belirtiler var mı artık
GirlandBoy_Mom Eda42_ normal onlar canım benim hala ağrılarım oluyor ara ara valla şuan mide bulantım var bazı gün oluyor tek çorba içebiliyorum mahvetti beni mide bulantısı yemek kokularından yağ vs midemi bulandırıyor 🫣
Sevgikaya1525 g_b1903 aralık 5 de gdcm cnm bakalm şuan belirti sdce kasıklarda ara ar batma çekilme hissediyorum bde 2 gündür baş ağrısı cnm
Eda42_ GirlandBoy_Mom Oo erken başlamış desene mide bulantısı Herşey yolunda gitsin de inşallah biz razıyız bunlara
GirlandBoy_Mom Mavili1480 benim temizliğim olmasa bende yatıcaktımda canım ama bugün hamaratlığım tuttu sanki 😂😂
Roz24 7+4 teyim, en son 5 haftalıkken gitmiştim daha ne kalp atşını ne bebeği gördüm. Ama aşırı iştahsızlık aşırı midemde gaz var bunları yaşayan var mı?