Myliddlebaby Beril16 bizde 16+4teyiz kizcem geliyor allahin izniyle saglikla gelsin asklarimiz ben ilk haftalarda tek tuk biseyler almistim hozuma gittikce simdi yavas yavas her girdugumde kendimi e bebekte buluyorum😆😂🥰
meryemesra Beril16 en son gittiğimizde doktorumuz erkek dedi değişmezse tabi :) Şuan 16+5 iz :) Bir ara tekrar gideceğiz doktora bakalım :)
meryemesra Beril16 Bir kızım var 15 Şubat’ta 2 yaşına girecek. İkinci evlâdımızda o kıyafetlerle büyür Allah’ın izniyle .. :) Tabi tek tük birşeyler alacağız illaki onu da ilerleyen zamanlarda alırız diye düşünüyorum .. :)
Mzgnysf Bende 15+5 ama cinsiyeti öğrenemedim haftaya çarşamba devlet hastanesinde randevum var sizce söylerler mi
Gizemnur1111 Beril16 bende 16+4 hafta oldum mayıs 11 görünüyor şimdilik tabi doğum en son gittiğimizde kıza benziyor dedi ama değişebilir tabi 🤍indirimdeyken beşiği aldım bende sadece başka alışveriş yapmadım henüz.hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Iremsvn Beril16 17+2 6 mayıs doğum gözüküyor cinsiyeti göstermiyor bebişimiz öğrenemedik daha 🥰 tek tük büyük parça alışverişleri yapıyoruz şuan kıyafete en son gireceğim sanınırım ilk bebeğim 🌺
alpcam_18 Merhaba bende 15+3 teyim cinsiyet henüz belli değil🙄 cumartesi gıtcem inşallah gösterır bebeğim. Henüz alışverişe başlamadım yarın black frıday da bırkac bıse almayı düşünüyorum
alpcam_18 Kızlar uugulamaya birbirimizi takip özelliği gelmiş. Mayıs annelerı olarak bırbırımizi takip etsek guzel olmaz mı😊