umrumdadegil sevimlikek ohaa en istediğim şey gelmiş 😍 keşke hamileyken gelseydi de o zamanki arkadaşlarımı kaybetmeseydim🥲
Seda13 galibagulcin yakında başlayacağım onada sıra gelecek düzenleyicilerini aldım çekmecesinin bugün 🤭
Beknn24 sevimlikek size bi sorum var arkadaslar dunden beri sağ gögsümde bi sanci var boyle bıçak saplanir gibi saniye de bi sanci vuruyor ama sadece sag gogsume normal mi ilk gebeligim hic bilgim yok
Yogurtlupilav sevimlikek birini takip edince ne oluyor? O post attığında bize bildirim mi geliyor? Ben kimsenin postlarını nickine bakarak okumamıştım şimdiye kadar, forumun bu kişisel veri olmayan hali hoşuma gidiyordu o yüzden ikilemdeyim açıkcası 😄
Prettywoman123 Yogurtlupilav mesela cevapladığı soruları veya takip ettiği konuları bildirimlerinde görebiliyorsun üç seçenek var zaten ordan ayarlayabiliyorsun ☺️
sevaldqn1 Anne_6 aşkım benim hesaba gir üc nokta var ona bas takip et falan geliyor ordan girmişken et bari docnfkşpckla
Seda13 galibagulcin güne o kadar kötü başladım ki nasıl bir manifest yaptıysam ters tepti 😂 cinnetle başladık hadi bismillah