Rbdrmx İyide ilk hamilelik olduğu için sorması çok normal ben sürekli kabız olan bir insanım normade bile çok sık olurum mesela ikinci hamileliğim de bile sormuştum yani sakin ve güzelce cevap verilebilir öyle degilmi güzel anneler 🙄🙄🙄
muhendisaenne Rbdrmx hem ilk hemde yerleşme kanaması oldu doktor 1 hafta hiç kalkma demişti sanırım biraz panikle başlayınca panikle devam ediyorum 😢
dygsss muhendisaenne bu kadar panik yapmayın hasta olursunuz 🤦🏻♀️ ıkınmayla bebek düşermi sizce pamuk ipliğine bağlı değil bebek
Rbdrmx muhendisaenne olur öyle şeyler arkadaşım ikinci bile olsa ilk gibi oluyor her bebek cok farklı bir dünya ❤️
Rabiamina muhendisaenne o zaman ben de diyeyim çok saçma 😅 hamilelikte kabız olmayan insan yoktur. Bebek iyidir merak etme 😊
Paronayanne muhendisaenne yok canım mümkün değil. Aynı durumu ben yaşadım doktora sordum ve güldü. Benim doğumum yakındı ve suyum geliyordu. Ya tuvalet yaparken bebek gelirse dedim. O da güldü dedi ki eğer o kadar kolay doğurabiliyorsan sen klozete doğur biz alırız ordan dedi. Güldük baya tabii ki sonra. Bu dediğim mümkün değil canım . Hamilelik başlarında kabızlık oluyor ve herkes zorlanıyor o zaman hiçbirimizin çocuğu kalmazdı
muhendisaenne Paronayanne bende panik olmuştum. Doktora soracaktım sonra derin nefes aldım. Şimdi mesajınızı okurken güldüm 🙂 Teşekkür ederim