semi29_ Doğumuma ortalama 2 ay kaldı biraz araştırma yaptım ama tam karar veremedim bebek şampuanı ve deterjan olarak ne kullanıyorsunuz önereceğiniz temiz içerikli doğal ürünler var mı
Melosum34 semi29_ deterjan siveno aldım şampuan set olarak mustela aldım yağı kremi herşeyi var içinde
babyandmomy__ semi29_ deterjan siveno aldım Şampuan da siveno veya ecowell alacağım İlk zamanlar durulanması kolay olsun diye siveno köpük şampuan daha mantıklı geldi bana
xJade semi29_ Şampuan Bioderma aldım. Fiyat olarak biraz pahalı ama 1 lt ürün var içinde. Bizi uzun süre götürür. Deterjan da üni baby çamaşır sabunu aldım.
seyma0661 semi29_ şampuan ve losyon ecowell aldım, deterjan siveno aldım bide Dalan roxy öneriliyor onu da ileride denemeyi düşünüyorum
babyandmomy__ semi29_ mühendisinoglu diye bir instagram sayfası var orda detaylı anlatıyor içerikleri vs ordan bakmıştım ablamda kullanıp memnun kalınca bende bundan almaya karar verdim
seyma0661 semi29_ konağa da iyi geliyormuş bende bu platformda öğrendim içeriği musteladan daha temiz
Smileylaylom Çamaşır deterjanı, biberon temizleyici ve leke çıkarıcı olarak siveno tercih ettim bir de sos kremi çizilmelere karşı mı ne. Şampuan ve pişik kremi olarak da pureseeed natural’den tercih ettim. Çevremde kullananlar çok memnundu.
Vlog1345 Hepsi kimyasal sonuçta. Saf %100 içerikli hicbisey yok bence. Annem bizi dalinle büyütmüş sapasağlamız. Ki dalinin içinde de çok fazla kimyasal var. Yine de kendi bebeğime mustela aldım. Ona da temiz değil diyorlar bıktım artık yani saf bişey yok kabullenmek lazım
semi29_ Vlog1345 aynen öyle ya çok pimpirikli olmamak lazım bence o yüzden çok da şey yapmıyorum hiçbiri %100 doğal değil haklısınız ama mustela için çok fazla eleştiri gördüğüm için bile bile almak istemedim en azından kötünün iyisi olsun diyip araştırıyorum
Vlog1345 semi29_ valla elimi hangi markaya atsam onun hakkında kötü konuşuyorlar insan napcagnı şaşırıyor. Bizim zamanımızda mustelalalar mı vardı incia lar mu vardı dalin sabunla yıkanırdık 😂
semi29_ Fundaaaaa mustela içerisinde peg bileşenleri var temiz değil diyen çok uzman var o yüzden güvenemedim ona :(
semi29_ Vlog1345 aynen öyle valla o yüzden çok pimpirikli olmayacağım diyorum sonra karşıma bir şey çıkıyor göz göre göre de almak vicdanımı sızlatıyor bu sefer 😂