Munojat29 40+4 haftalık olduk bugün Dr yatış önerdi suni sancı ile doğumu yaptırmak için ama biz kabul etmedik. Bir yandan çok korkuyorum doktorun dediğine göre bebek her an kakasını yapıp yiye biliyormuş yada kordonu dollana biliyormuş. Aslında suni sancıdan korkmuyorum. Ama internette 42 haftaya kadar beklenebilir diye yazıyor. Kafam karıştı çok tedirginim. Böyle bir durum yaşayan var mı?
EsilaMiracAyazEren_Moms Munojat29 benim 2 hamileliğim öyle oldu. İlk 40+3 diğeri 40+2 de doğdu. Suni sancı almadım. Doktorumuz 1 hafta aşağı 1 hafta yukarı atar deyip kendi sancımı beklememi önermişti. Bence bekleyin biraz daha
babyandmomy__ Munojat29 her gün kontrole gidin bebeği takip edin bence sorun olmazsa beklenebilir benim henüz çok erken ama 40 dan sonraya kalırsam bu şekilde ilerlemek istiyorum 41 e kadar
minnos1mom Munojat29 doğumu kolaylaştıracak şeyler yapabilirsin , evin içinde çömelme hareketleri yap , merdiven inip çık, bir de yasak değilse eşinle hergün ilişki dene , doğumu hem kolaylaştırır hem de sancının gelmesini sağlayabilir belki
Munojat29 babyandmomy__ Devlet Hastanesi’ne gidiyorum her gün bakmazlar gidersem de yine aynı şeyi söylecekler
babyandmomy__ Munojat29 özel hastanede bir defa muayene ücreti ödeyince 10 gün ücretsiz kontrol hakkı da var bu şekilde yapabilirsiniz 40 dan sonra riske atmamak gerekiyor bence
Munojat29 minnos1mom her gün ilişki hariç hepsini yapıyorum ama fayda etmiyor. İlişki yasağım yok bu arada
Frkubra Munojat29 benim eltim 41 inci haftada doğum yaptı çok şükür bişe olmadı ama isterseniz ikinci bı doktordan bilgi alın içiniz rahatlar
Munojat29 Frkubra gecen hafta başka doktora gittiğimde o da 40+4 a kadar bekleyeceğiz sonra yatış yaparız demişti
Birmi Munojat29 benimde 40+2 yarin doktra gdcm bakalm neler olck suniyle olsa bile dogurmak istyrm artik vucudum kaldirmiyor.Kaka yemeside sonradan cok buyuk sknti oluyor hic korkmayn bence
sevaldqn1 Munojat29 beklemek bana göre risk tasiyor çünkü bu seferde kakası yutup farklı bir sorun acabilir bir yandan beklemek mantikli kendi sancinin gelmesi icin ama bir yandan da ikinizin canı söz konusu ben son anda sezaryene alınma riskim vardı kızımın sırf kalp atışı hızlandı diye istersen sen bir suni sancı dene çünkü haftan dolmuş 42. Haftaya kadar beklemek bana gore sakıncalı bir durum
Munojat29 sevaldqn1 ben ilk çocuğumu da suni sancıyla 24 saatte doğurmuştum sancıdan korkmuyorum. Eşim bekleyelim belki doktorlar yanlış hesaplıyor diyor
Munojat29 sevaldqn1 valla çok kararsız kaldım ne yapsam bilemiyorum. Annem yabancı devlette yaşıyor torunumu göreceğim diye pazar günü gelmişti pzt dönüş bileti var göremezse içinde kalır artık ne zaman gelebilir bilmiyorum ona da üzülüyorum