Aslanmom1 Alpmom__ 36 haftalık olması gerekirken 37 haftalık şuan 😅 öyle olunca adete göre 38de alıcak
Alpmom__ Aslanmom1 son adet tarihine göre yine 38’i bekledi dimi doktor 😅 bizimki 2 hafta öndeydi de aklım çıkıyor bekleyemeyecek diye
Aslanmom1 Alpmom__ Büyüdükçe aradaki fark açılıyor bizim bazen 2 hafta bazen 1.5 hafta öndeydi şimdi 1 haftaya düşmüş öyle oluncada uzatmaya gerek yok dedi doktor. Son adet tarihini baz alıyorlar zaten 😅
Freefam Aslanmom1 en son 18 aralık dedik 39. Haftayı beklıyoruz daha önce gelmezse beyfendi🥰 benım de kayiplarim ve kan pihtilasma yatkinligim var perinatolog takipliyim ama 39 u gormek istedi doktorum ben de ona birakiyorum sureci
Aslanmom1 Freefam Bizimde 38. Haftada doğum olcak ama bebek 39 haftayla uyumlu olcak. Sağlıkla doğsunlar da gerisi hiç önemli değil 🙏🏻
Busssx Aslanmom1 7 Aralık benim de nasipse 35 haftalıkken 2700 kg 48 cm olmuştu bide doğum günü öğreniriz artık gelişimini nasipse 38+2 de olacak bizim de doğum inşallah
Aslanmom1 Busssx Sağlıkla gelsin inşallahh💕 Bizimki de bugün 36 haftalık 3.200 kg 50 cm😅 biraz öndeyiz