Eylul41 MervePyraz vajinal dogumda asistan doktor oluyor ama aksilik olursa uzman doktor geliyor. Sezaryan ise tabiki uzman hekim oluyor. Ben yatiş yaptigimda asistan doktor ilgilendi fakat uzman doktorun karari ile surekli onu arayip sordular ilaclari dozlari her seyin sonucunu ona attilar. Asistan doktorlardan bir kubra hanimin asistani cok nazik guzel ilgilenen biri birde çagla diye doktor yani ben ikisini gordum ve cok bilgililerdi şahsen asistan olduklarini bile anlamadim uzman doktor sandim. Cok detayci ilgilendiler benimle cati muayanemi yaptilar alttan ultrason karindan ultrason nst tahliller ben sevdim açıkçası sehir hastanesinj
Mervekaman43 Ben de 36. Haftama gireceğim kübra hanımdayım ama çok endişeleniyorum, korkuyorum sürecim nasıl geçecek nasıl davranacaklar ameliyat sırasında kim olacak ilgilenirler mi gün yaklaştıkça stresim arttı
Sum994399 MervePyraz Park hayat da hangi doktora gidiyorsak doğuma girmiyor mu o doktor ben ilk doğumumu huri güvey de yaptım tekrar onda yapmak istiyorum gelmiyor mu yani ne zaman doğum olursa.
MervePyraz Sum994399 ben bir kişiden halime hanım gece başlarsa sanciniz gelmiyor diye duydum sabah geliyormuş
Esraarslan33 @“Mervekaman43” ben daha yeni 31 haftalık oldum ama normal doğumda zaten hangi doktor gireceği belli olmuyor kim nöbetciyse artık o girecek ama Kübra hanımda çok fazla bilgi vermiyor güler yüzlü ama sadece ulturasona bakıyor bitti eline ulturason görüntüsü bile verilmiyor bende çok endişe duyuyorum
Sum994399 MervePyraz Ben huri hanıma gitmeyi düşünüyorum konuşurum onunla bakalım ilk dogumum onda oldu çok memnun kaldım.
reyhan_t MervePyraz merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Sabah 9da açılmam 2 santimdi sancılarım da düzenliydi Doktor yatış yapılmasını tavsiye etti ben de kabul ettim. Ebeler çok ilgili ve güler yüzlüydü hiçbirinden kötü bir davranış görmedim. Doktorlar da aynı şekilde. Eşimi de yanıma aldılar o süreçte hep yanımdaydı. sık sık gelip kontrol ediyorlar egzersiz noktasında yapmanız gerekenleri gösteriyorlar. Benim doğumum çok uzun sürdü akşam 9 buçukta doğurdum. Zaten sezaryen olmam icjn bir sebep yoktu bu yüzden normali desteklememe gibi bir durumları olmadı gerekmedikçe normalden vazgeçmiyorlar. Ben sadece erken yatış yaptığım için pişman oldum. Onun dışında her şeyden çok memnun kaldım. Doğumdan birkaç saat sonra da servise çıktık önce 2 kişilik oda verdiler. Sonra Benim bebeğim küvozde olduğu için rahatsız olmiyim diye tek kişilik odaya geçin dediler incelik yaptılar sağ olsunlar. Sormak istediğiniz başka soru varsa cevaplarım seve seve😊
MervePyraz reyhan_t yaaaa eşinizi yanınıza aldılar mı gerçekten? Bu konuda emin olamıyordum ya almazlarsa diye. Hep mi yanınızda durdu nasil oldu acaba çıkarmadılar mi ? Dogum sırasında falan da yaninizda miydi ? Birde siz dogum beklerken başka dogum bekleyenler de varmiydi diğer odalarda onların da esleri girebildi mi ki. Cunku birden çok dogum olur ve ortam.musait olmazsa eşinizi almayız diyorlardi
reyhan_t MervePyraz evet refakatçi alıyorlar ve refakatçi olan kişinin odada durması gerekiyor sürekli. Benim eşim birkaç kere bir şeyler almak için girip çıktı uyardılar. Baska hastalar da vardı çünkü. Doğumdan önce eşim kendisi çıkmıştı o yüzden doğum anında olmasına izin verirler miydi bilmiyorum. Ben eşimin yanında olmasını çok da istemediğim için sormadım aklıma bile gelmedi zaten o can havliyle
MervePyraz reyhan_t dogumhane odasında sancılar esnasında yanınıza alıyorlar yani başka hastalar olsa bile değil mi. Bir türlü emin olamıyordum gerçekten. Peki eşinizi istediğinizi söylediğinizde önce olmaz falan dediler mi kabul mu ettiler yoksa hemen. Başkalarından da kimsesi alınmadı diye duydum da. Birde dogumunuzu yaptırmaya uzman hekim mi geldi icapci kimse omu geldi doktor secebildiniz mi ? Asistan mi ilgilendi hepb? Açıklık kontrollerinizi kim yaptı doktor mu ebe mi ?
reyhan_t MervePyraz Evet başka hastalar da vardı ve eşim hep yanımdaydı. Yanıma birinin gelebileceğini de onlar söyledi zaten ben sormadan. O gün nöbetçi doktor kimse o oluyor doktor secemiyorsunuz. Normalde doktorum Kübra İnan’dı. O gün Rabia Aşkın nöbetçiydi. Açıklık kontrollerini ebeler de yaptı asistan doktorlar da yaptı. Doğum anında bir sürü kişi vardı ebeler asistanlar ve Rabia hoca. Ama Rabia hoca çıkarmadı bebeği. Bir ebe ve bir asistan doktor çıkardı. Rabia hoca izliyor ve yönlendirme yapıyordu.
MervePyraz reyhan_t asistan doktor erkek miydi peki ben erkek doktor ile rahat edemiyorum da secme şansım olur mu acaba
reyhan_t MervePyraz seçme şansı olmaz çünkü asistanlarda da hangileri nöbetçiyse onlar oluyor. İzleyen asistanlar arasında 1 tane erkek vardı