MervePyraz ben henuz dogum yapmadim ama gecen cok rahatsizlandim kasilmalarim artti acile gittik kadin doguma gece 1 di ebeler hemsireler hemen geldiler tansiyon ates olcumu sonra doktorun odasina geçtik asistan doktordu alttan muayane karindan ultrason detayli inceledi cok nazik bir doktordu cokta guzel ilgilendi. Sonrasinda nst cekildi ebeler 5 dk basimdan gitmedi diyebilirim yanimdada kizim vardi 3 saat kizima baktilar yedirdiler icirdiler abur cubura kadar alip verdiler oyun oynadilar sarki soyleyip dans ettiler . Sonrasinda serumlar takildi butun tahlillerimi aldilar uzman doktora haber verildi ve yatişim yapildi sabahinda uzman doktor ayşe hoca vardi geldi kontrol etti. Kendi doktorum fatih beye mesaj atti fatih hocada ultrasonla bakti nstye bakti sonra taburcu etti. Biz tek kisilik odadaydik cok guzeldi temiz hijyenik ilgileri mukemmel
Fatih hoca anestezi icin tahlillerimi aldi sali gunu gidip hem kontrole gideceğim hemde sezaryan icin gelin planlamayi yapalim hangi gun olacak dedi. Ben acikcasi cok memnun kaldim ilgilerinden insallah hepsi öyledir