mihraninannesi02 Bebeği bu haftalarda ters dönen oldu mu korktum bu kadar erken dönmesine birde sanki rahimden tekme atıyor karnın altından o kadar alttan vurması normal mi 😒
Mavi_rella mihraninannesi02 şuan benim bebeğimde makat geliş duruyor ve uyuyamıyorum vurmasından 😂😂34.haftaya kadar değiştiriebilirmiş sanırım duruşunu. Hiç korkmayın 😋
Gokturkmom_ mihraninannesi02 Benim bebeğim 26.haftaya kadar makat gelişliydi o haftada döndü ben anlamadım bile döndüğünü ayak hareketi sandığım hareketleri meğer elleriyle yapıyormuş
Tospkkk mihraninannesi02 normal bence canım benimki o zamanlar baş aşağıydı, 2-3 hafta sonra makata döndü sonra tekrar baş aşağı yani doğum pozisyonuna geçti 😂
Esum48 mihraninannesi02 benim de 29 da donmustu kasiklarda hissediliyor tekme cok normal 🤭 hele ilerleyen haftalarda yattiginiz zaman o da ayagini diriycek iyice kasiklariniz gerilcek 🥹
mihraninannesi02 Mavi_rella yaa sizin kaç haftalık benim de tekmeliyor durmadan alttan olması birde daha kötü sürekli tuvalet ihtiyacım geliyor sanırım bu sebepten 😅😅
Feyzanurguc Mavi_rella 29 dan 36 ya kadar bekledik dönmedi sezaryen için günümüzü aldık 11 aralığa umarım sizin bebişiniz döner rabbim istediğiniz kadar kolay bir doğum nasip etsin
Sumyye_06 Benim kızım 25 haftalıkken dönmüştü bende korkmuştum ama bak suan 33 +2 yiz stres yapmayın🤲❤️
mihraninannesi02 Sumyye_06 doktorunuz bir şey demiş miydi bana sorun yok dedi ama işte ben de sorun 😂
Gokturkmom_ mihraninannesi02 Vallaha döndüğünde anlarım sanıyordum ruhum duymadı😂Çok şaşırmıştım doktor dönmüş dediğinde
mihraninannesi02 Feyzanurguc nasıl yani anlamadım zaten baş aşağı şu an döner inşallah dediğiniz nedir ☺️
Mavi_rella Feyzanurguc yaaa güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bebeğiniz sağlıklı ve zamanında hayırlısıyla doğar siz gönlünüzü ferah tutun 🌹🌹 bu arada bi ebeden duymuştum doğum pozisyonuna dönmesi için bebeğinizle konuşun diyordu isterseniz deneyin bi 🥰
Tospkkk mihraninannesi02 baş aşağı olduğunda normal doğum oluyor, makat gelişi olduğunda normal doğum yerine sezeryan yapıyorlar
Feyzanurguc mihraninannesi02 makat geliş bebeğim demişsiniz makat gelişte vajinal doğum yaptırmıyorlar bende eğer normal doğum istiyorsanız umarım baş geliş pozisyona döner dedim
Feyzanurguc mihraninannesi02 ben size dememiştim diğer hanımefendiye demiştim ama yanlış cevap vermişsiniz sanırım sizinki baş gelişmiş ben mavirella adlı kullanıcya yazmıştım
Feyzanurguc Mavi_rella ona döktüğüm dili daha kocama dökmedim 😂 işin şakası gerçekten ama nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar yaptığım ördek yürüyüşleri aktivating labor videosundaki hareketler duvara ayak dikleme falan plates topu hiç biri işe yaramadı
mihraninannesi02 Feyzanurguc şu an kafası aşağıda şekilde o makat geliş mi oluyor tam bilmiyorum da 😅
minikbebegim06 mihraninannesi02 kafası şuan aşağıdaysa bas gelis olmuş oluyor 😊 makat gelişte poposu aşağıda oluyor o zaman normal doğum yaptirmiyorlar