Yaseminbasdag Benden de merhabalar biz de 5+2 yiz🥹🥰 bulantım ve mide yanmam cok bir de kasıga böyle ara ara sancı giriyo bazen korkutuyor ama normal sanırım
Eda42_ papatya42 5 üzeri gebelik oluyor hamilesinn daha yeni olduğu için iki gün de kan testi tekrar edip artışına bakılacak inşallah güzel artış olur inşallah
gulayugur Eda42_ kanama olmadıkça normal diyor doktorlar.Aynı şeyleri bende yaşıyorum bacaklarım tutmuyor kasıklarımda sancı soğuk soğuk terleme.Bebeğin yerleştiğini söylüyorlar.
Eda42_ gulayugur Ayy inşallah şikayet değildir zaten öyle olsun yerleşsin de ben razıyım bebeğime Yeter ki kötü olmasın
Bhraydn2708 Yaseminbasdag çarşamba beni de çağırdı ama cuma gidicem belki kalp atışlarınıda duyarım 😍
Yaseminbasdag Bhraydn2708 ben henüz kese görmedim önce 6 gün sonra gel demişti cumartesi günü gittiğimde sonra yok 10 gün sonra kalp atışını da duyarız diyince salı gel dedi salı gidicem şimdi çok heyecanlıyım siz gördünüz mü keseyi
Ebru1234 momysss 4+6 kasığımda tam besisin olduğu yer zaman zaman batıyor. Goguslerde ağrı var bide başım ağrıyor bunu anlamadım
rum04- Ebru1234 ay benim bugün biraz azaldı ama karnımın alt tarafı çok geriliyor niye anlamadım sanki karnımı içe çeker gibi bir gerginlik
Bhraydn2708 Yaseminbasdag çok minik bişey görünüyor dedi ama beklemek lazım emin olmak için dedi dün gitmiştim🥰