35Hatice Eda42_ çok sağolun böyle iç rahatlatıcı şeyler duymak çok güzel inşallah her şey yolunda gider sağlıkla ilerler hepimiz için
Yuuki N135A bulantı hissi mi geliyor? iştahsızlıkta var mı ? Ben böyleyim ne yemek yiyesim var ne istifra edesim djsjsjd
gulayugur Meltemanneolsun kâğıt havlu koymayın çamaşır değiştiriniz sürekli hava almasını engelliyorsunuz sağlıklı değil bildiniz olsun
gulayugur 5+3 de gebelik kesesi gördük arkadaşlar.Ertesi gün sağlık ocağına kayıt açmaya gittik ve tekrar tahlil istediler.Ama beta referans dışı çıktı anlayamadım düştü mü yani.Doktor hayır gayet iyi betan 1000 üzeri dedi.Ama bundan 14 gün önce 360 dı daha fazla olması gerekmiyormuydu anlamadım.bilgisi olan yazabilir mi []()
Meltemanneolsun gulayugur kese görüldükten sonra beta degerine çok bakılmıyor artık ilk zamanlarda çift çift artıyor diye biliyorum. Hem bir sorun yokmuş tam zamanında görmüşsün keseyi içini ferah tut canım
Meltemanneolsun gulayugur ben hep öyle yaparım ama ergenligimden alışkanlık oldu artık. Olmayınca rahatsız oluyorum. Bir sorun da yaşamadım hiç
Zeynep66_ momysss 6+3 haftam ben sakız aldım vivident olanlardan metalik tat bulantıyi biraz olsa hafifletiyor
2Princess1Mom momysss 6+5 gögüs hassasiyeti ara sıra, kasık ağrısı, burun tıkanıklığından ve bel ağrısından başka belirtim yok☺
Eda42_ Arkadaşlar bu karın kasik ağrısı normal demi âdet olacak gibi ağrı oluyor şükür kanama birşey yok bir anda da olmaz demi insan biraz da olsa tedirginlik oluyor
gulayugur Eda42_ kanama olmadıkça normal diyor doktorlar.Aynı şeyleri bende yaşıyorum bacaklarım tutmuyor kasıklarımda sancı soğuk soğuk terleme.Bebeğin yerleştiğini söylüyorlar.