Mavera316 Neden kullanıyorsunuz ve ne zaman başladınız ben iki dr gittim ikili taramadan sonra birisi başlamamız lazım dedi digeri hiçbişey söylemedi kafam karıştı yani
1aleyna_ Mavera316 kandaki pıhtı değeri yüksekliğinde başlatıyorlar bende 24. Haftamdan bu yana kullanıyorum
Cihangir09 Mavera316 ben ilk gebeligimde gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için kullanıyordum 34ten sonra bıraktık şükür. Farklı farklı bir çok sebep için veriliyor doktorunuz açıklama yapmadı mı
Mavera316 1aleyna_ o değerleri nerden görüyoruz bilmiyorum bi sürü tahlil verdik ikili tarama da yaptırdım ozaman da kan vermiştim
Mavera316 Cihangir09 yok hayır benim ilk gebeliğim düşük kimyasal vs geçmişim de yok ikili tarama testinden sonra başlayalım dedi 16.haftadayım şuanda
Merve_09 Banada perinatoloji doktorum verdi fetaylı ultrasyondan sonra sol kasık tarafımdaki damarım darmış o yüzden kullanıyorum 35. Haftada bırakıcam
Birsenozcqn İlk hamılelıgım en baştan bellı kullanıyorum fazla kılodan dolayı kan pırtılasmasın dıye verdi doktor önem amaçlı sadece