MerveAvc Yasemin44 bn 19 haziran doktorum bebeğin eşi önde olduğu için biraz daha geç hissedersin dedi çok kuvvetli bi tekme falan olmadıkça
zuzulice Kızlar bana gore 20 haftaliğim ama doktora gore 22 haftaliğim bana göre 16 haziran doğum tarihim o son zamanda mi belli olacak acaba 21. Haftada ayrıntiliya girdim kilosu 378 di sizce nasıl
Sewo zuzulice canim benimde şüphelerim var doktorum tam kac gün önde oldugumu soylemedi ama kilosu cok çıktı insallah seker falan cikmaz subat 12 de gel seker testi yapacaz dedi normalde yaptırmıyormus seker testi.20 +0 da 444gr çıktı
Lavinia1924 Bsrakaplan bende evde oldukça maden suyu iciyorum canım akşamdan beri bende de var tekrar surekli tekrar ediyo mideme vuruyor çok kotu oluyorum
Bsrakaplan Lavinia1924 ben catlicak gibi oluyorum gerildikce geriliyor nefes alamiyorum cok kotu bir sey. Aksam yemegini bende artik 17.00 gibi yiyorum daha iyiyim gibi
Smhtlha AlininAysesii bende hep endişe yok değil o konuda 1 haziranda oğlumun lise giriş sınavı var inşallah denk gelmez çocuk stres olmaz diye neler düşünüyor anneler🤔😄
zuzulice Sewo senin nasıl canım ama benim kilo çok mu bilmiyorumda kemik uzunlukları kafa olculeri karın cevresi hepsi iki hafta önceden ayrıntilida eğer adet tarihin de yanilmiyosan( yanilmiyorum) biraz iri yapili olcak dedi
Sewo zuzulice ya normal olduğunu bilsem sevinecemde bilmiyorum doktor soylemedi seker testi yapacaz dedi
Erten 20. Haftanın içindeyiz bizde 💙 kıpır kıpır yavrum tekmeleri dışardan görülüyor. Doğumum inşallah 20 haziranda olacak.Bir an önce o günlere kavuşmak istiyorum.zaman hiç geçmiyor gibi
zuzulice Sewo canım inşallah sorun cıkmazda ama ayrıntı kagıdında -+ 55gr yazıyor sanki biraz tahmini sonuclar gibi o yüzden ben kiloya cok takilmadım siz çok kilo aldiniz mı
zuzulice Sewo çok iyiymiş ya ben 5 kilo almişim😞bence bir sorun yoktur sende Allah sağlicakla kucağina almayı nasip eder inşallah🤲Sadece suhesaplama işinde kafam karıştı bir danışayım dedim sizlere😊