NeslihanOner Lavinia1924 ben de hissedemiyorum daha yani bi şeyler oluyo ama o mu değil mi bi türlü anlayamıyorum hiç
Lavinia1924 Yldzhh ilk zaman ayırt edilemiyor canım ben yaklaşık 3 haftadir hissediyirum artık şiddeti arttı ilk zaman kelebek çarpıntısı gibiydi gaz olduğunda alt bölgelerde yoğun oluyo ve kısa sürede atılıyor eğer öyle değilse bebistir 😀
Lavinia1924 ZeynepAydin ehehe aynen bende canım valla bazen şiddetli oluyo artık hareketleri hissettigimde açıp göbeğime bakıyorum hareketlerini goruyorum 😀
Nrmnulkr Elftvs 18+4 Benimde sırt üstü yattığımda çok hissediyorum eşim de elini koyduğunda çok net hissediyor pıt pıt değil baya vuruyor 😂
AlininAysesii Lavinia1924 Adaşız bu arada 😍 dalgalanmaları yakalayabiliyor musun? 😍 çok güzel bir his 💙
Lavinia1924 AlininAysesii evet canım ya hissediyirum çok farklı çok güzel bi duygu sevip duruyorum oğlumu :)) siz kaç haftalık oldunuz adaşım :)
Eddacan Lavinia1924 bende hissediyorum artık hatta bazen içimde bişey titriyor öyle farkediyorum ve harika bi duygu☺️☺️
BeyzZaA Lavinia1924 hissediyorum bi haftadır arada bi tabi 21 haftalık oldu bebişim durumlarımız iyi çok şükür 😊
Lavinia1924 Bsrakaplan ooo maşallah canım ya benimde bi kaç gündur iyice dahada hareketlendi artık geceleri de hissediyorum bu gece çok fırtına yağmur dolu yağdı şimşekler cakti korktum baya oda sanırım etkilendi de hep içimde kpirdadi gece
BMA Evet benim ilk hamileligim ama 3 haftadir hissediyorum ama sadece 3 gündür tekmelerini elimde ve karnimda gözle görülecek kadar net görüyorum küçügüz ama yaramaziz 20 haftalik oluyoruz 2 gun sonraa🤰🏻😍mükemmel bişi
Lavinia1924 BMA maşallah canım benimde ilk gebeligim bende 3 haftadir hissediyirum bizde 2gun sonra 21 oluyoruz :)