ermelek1 raziyebal_16 markayı paylaşır mısınız ben elenat 1 öyle bir marka varmış onu düşünüyorum ama emin olamadım siz ne kullandınız
ermelek1 raziyebal_16 birşey daha soracağım bilmediğim için soruyorum yanlış anlama lütfen yeni evliyim böyle şeyler soracak yakınlığım yok ailemle o yüzden bu sayfayı kullanıyorum, bu folik asidler hep pahalı mı devlet karşılayan ilaç gibi sanmıştım ben hep
ermelek1 raziyebal_16 güvenilir bir satıcı bulursan bak 90lı 600₺ Trendyolda 30lu 300₺ haberin olsun daha uyguna geliyor ben öyle yapacağım. Ben devletin karşıladığı da vardır sanıyordum cidden pahalıymıs
sinem93- Folic iod 12 kullandım ben gebelikten önce başladım. Kullanmaya başladığım ayda hamile olduğumu öğrendim. 230 tl civarıydı. Doktor tanıdığım var o önerdi ben memnun kaldım.
ermelek1 raziyebal_16 aynen öyle Sağlık yerinde olsun da Allah huzur versin hepimize yardımcı olduğun için teşekkür ederim saglıkla al kucağına inşallah ❤️
raziyebal_16 ermelek1 bide bisey daha dicem ayıp olmazsa 3 günde bir iliskiye girin ama sabahleyin olsun
ermelek1 raziyebal_16 gün aşırı yapmaya çalışıyorum ama bazen insan bunalıyor benlik değil pek 😅 sabahları aşırı zor oluyor eşim kör saatlerde gidiyor işe ben horluyor oluyorum 🤣🤣🤣 nasip bakalım yeni başladık daha ama sabırsız oluyor insan 😅 benimseyip bu kadar ilgilendiğin için hakkını helal et lütfen cok duygulandım 🥹🥹🥹
raziyebal_16 ermelek1 evet haklısın insan bunalıyor ama bende 3 4 ay uğraştım en sonda çareyi öyle yapmakla bulduk