Miniklerinannesiyim Sudezeren81 alyansınıza sacınızdan bir tel koparıp gecirin ve ucundan tutun sol elinizi açın yüzügü ortasına koyun ve saç telinizle kaldırın elinizi hiç oynatmayın yuvarlak dönerse kız gidip gelirse erkek anlatabildimmi bilmyorum ama🤭
Nananan Sudezeren81 son haftalarda yarım çıkmıştı bu çizgi belli belirsiz çok da koyi değildi oğlum oldu şuan 29 haftalık hamileyim kızım olacak nasipse daha çizgi fln yok
Cihangir09 Sudezeren81 bence bu doğru. Oğlumda baya göğsümün altına kadardı bu çizgi kızımda sadece göbek deliğine kadar ☺️
myavocado Sudezeren81 Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunu için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik/başlık etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸
Deletedmom_116 Sudezeren81 Göbek şekli doğru bence ilkinde düşük yaptım kızmış . Oğlum var göbeğim toplu ve dikti kiloada almadım şuan da erkek aynı karnım var ama kilo farkı görünmüyor
myavocado Sudezeren81 Kullanıcı adı değişikliği için Happy Mom Forum’da Olan Adım:….. Olmasını İstediğim Ad:….. şeklinde biz@mutluanneleriz.com adresine mail atmalısınız. Türkçe karakter kullanılmamalıdır, rakam ve kısa çizgi dışında karakter kullanılmamalıdır.