wkubranur oykumens gebe okulu hangi günlerdeymiş bana da bilgi verebilir misiniz. Bende katılmak istiyorum
oykumens wkubranur Çarşamba Perşembe var ben Perşembe olana katilicam 10 12.30 arası hafta da bir gün sadece bir aylık bir süreç
cananbarankocak wkubranur bende etlik takipliyim her muayenede normal doktora denk geldim 6.polikliniğe gidiyorum hepte asistan nadir gördüm 39.haftadayım normal olacak doğumum inşallah
wkubranur cananbarankocak inşAllah. Hayırla gelsin. Doğumdan sonra deneyimlerinizi bizimlede paylaşırsanız çok seviniriz
cananbarankocak Gulsumee bende etlik takipliyim 39.haftadayım normal doğum olacak beklemedeyim şu an 😊
edaaaa12 Merhabalar , ben doğurmadım etlik şehir hastanesi takipliyim. Erken doğum riskim ve kanamam oldupu için doğum haneye aldılsr doktorları hemşireleri ebeleri çok ilgileniyor çok iyiler illaki ters insanlarda çıkabilir allah hepimizin yardımcısı olsun
Ddm28 Gulsumee yok hayır suni sancı ile normal doğum yaptım ameliyat geçmişim olmadığı için bide normal yapabileceğimi düşündükleri için sezeryana almadılar
aycayildiz06 Senna2 Hayır katılmadım ama keşke katılsaydım daha bilinçli olurdum belki süreci daha iyi yönetirdim
aycayildiz06 oykumens Ben kanamayla acile gitmiştim açılmam olunca yatışım yapıldı sonrasında sancı çekerken doktorum suda doğum istermesin demişti kabul ettim iyiki de kabul etmişim yani sancı esnasında bile avantaj oldu benim için
aycayildiz06 Birsen_KARABABAOGLU Evet tek kişilik oda da sancı çektim daha sonrasında da suya aldılar zaten