wkubranur Keçiören araştırma hastahanesinde doğum yapmadım ama yaşadığım bir olayı sizinle paylaşayım siz ona göre karar verin isterseniz. Doğumdan 1 hafta önce ağır şekilde rahatsızlandım. Hem istifra hem de ishal ve karın ağrım vardı. Normalde o zaman Etlik Lokman Hekim hastanesi takipliydim. Ama kötü olunca eşim Keçiören araştırmanın aciline götürdü. Bir serum verirler toparlanırım diye düşünüyorduk. Sonra acilde kan idrar vs. için tahlil verdim ama sonra acil beni Doğumhane katına yönlendirdi ve oradaki doktorların görmesini istedi. Oraya çıktım. Zaten kapıdan itibaren eşimi içeri almadılar. Sonra beni Nstye bağladılar bir doktor geldi baktı ooo senin sancılar başlamış doğumun başlamış dedi. Ara ara sürekli Ebeler gelip açıklık kontrol ediyorlardı. Sık sık bunu yapıp gerçekten canımı acıtmaları iyice beni kötü yapmıştı. Birşey sorduğunuzda hiç yakışmayan tarzda tersleyerek konuşuyorlardı. En son içeriden bir bayanın doğum yaparken sesleri geliyordu. İşte doğum yaptıran kişiler doktor mu ebe mi artık kimse kadına bağırıp hakaret ediyorlardı. Kadınında sesinden ne kadar zorlandığı anlaşılıyordu. Ben bu yaşanılanlara şahit olunca çıkmak istediğimi ve kendi doktoruma gitmek istediğimi söyledim. İzin vermediler. Bende dedim getirin belgeleri ben kendi rızamla çıkıyorum burada doğum yapmak istemiyorum dedim. Sorumluluğu üzerime aldığıma dair yazı yazıp imzalayarak çıktım. Kendi doktoruma gittiğimde doğumumun daha başlamadığını kan değerlerimin aşırı düştüğünü söyledi. Serumla depo yüklemesi yapıldı ve kısa sürede toparlandım. Yani diyeceğim eğer o hastanede kalsaydım çocuğumu 35 haftalıkken doğuracaktım. Hemde sebepsiz yere suni sancı vereceklerdi.